Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ostrzegam.

Co powiecie jak umrzecie?

Polecane posty

Gość ostrzegam.

Umierasz, stajesz przed obliczem Boga i co? W tym momencie Bóg to twoja ostatnia deska ratunku, jak on cie odtrąci to czeka cię wieczność w nieopisanym cierpiniu więc jakby co błagaj go o litość a najlepiej zapracuj sobie żeby po śmierci iść do nieba.

Gość jak sie masz, kochanie...
Zapyta Bóg w swym niebie, co dałem Mu, od siebie. Wierzyłem i kochałem, i byłem tym, kim chciał bym był. I żyłem jak ,chciał bym żył i byłem, kim miałem być. Odpowiem mu od siebie, że spłacę dług tym lepiej, Tym bardziej, bo wiedziałem, co znaczy, że nadziei brakowało mi I kilku chwil, kilku dobrych chwil, Może powie, to niepotrzebne słowa. Trudno nie wierzyć w nic, trudno nie wierzyć w nic. Trudno nie wierzyć w nic, trudno nie wierzyć w nic. Zapyta Bóg w swym niebie, jak spłacę dług, ja nie wiem. Wierzyłem i kochałem, i byłem, tym kim chciał bym był. Trudno nie wierzyć w nic, trudno nie wierzyć w nic. Trudno nie wierzyć w nic, trudno nie wierzyć w nic.

Gość rzęsyyy
na szczęście jestem ateistką, wiec nie mam takich problemów :P

Gość rzęsyyy
Czasem tylko zastanawiam się jakiego koloru nabiorą larwy gdy już zakosztują mego ciałka....:classic_cool: Prawda,że my-ateiści mamy głębokie życie wewnętrzne i duchowe?:classic_cool:

Gość wierzę w Boga
nie wiem czy piekło jest. Byłam tam, po tamtej stronie, nie widziałam Boga, jedno wiem - byłam lekka,szczęśliwa, nie cierpiałam. Poza tym, wystarczy popatrzeć jak zachowują się księża, żeby stwierdzić, że piekła chyba nie ma

Gość rzęsyyy
idź podszywie się pomódl lepiej, zeby nie trafić do piekła :P a robaki zjedzą cie po smierci tak samo jak mnie ;)

Gość ksiądz to tylko człek
tez może iść do piekła, Bóg jest ponad religie, to istota która nas ocenia i oczekuje że będziemy mieć wysoką moralność