Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uyyeeeeee

Koniec z wybielaniem zębów. W aptekach już nie można kupić Białej Perły

Polecane posty

Gość uyyeeeeee

pasków Whitestrips etc.... od pazdziernika nadtlenek wodoru został wpisany na liste substancji nie do sprzedazy osobom fizycznym, teraz tylko stomatolog moze sobie to kupic. Jak widac lobby dentystyczne działa :( Kazdy sobie wybielal ząbki za 50 zł a nie 500...

Gość koiuhug
na allegro kup...też masz problem.

Gość uyyeeeeee
na allegro niedlugo wykupią wszystkie zapasy

Gość koiuhug
nadtlenek wodoru? Woda utleniona zakazana...czyżby?

Ja polecam iść na zabieg wybielania zębów. Płaci się od 600 do 800 pln i zęby są o wiele bielsze. Nietrzeba juz stosować głupich past miesiącami. Cenowo zresztą wychodzi podobnie. Jeden zabieg to 45 minut, potem całą noc trzeba jeszcze trzymać takie coś na zęby żeby podtrzymać efekt. Są dwa rodzaje lamp zazwyczaj. Lepiej iść na tą droższą o stówe

Gość jupi jupi jaj
kupcie sobie "snap on teeth" i nie niszczcie własnych zębów

Gość uyyeeeeee
koiuhug - nie woda utleniona... tzn tak nadletenek wodoru ale w wyzszych stezeniach 6% , 9%, 12%,15%,35% oraz nadtlenek karbamidu z ktorego uwalnia sie nadtl.wodoru. Doktor Eros - nie chodzi o pasty, ktore scierają szkliwo ale o żele te same ktorych uzywają stomatolodzy !! placi sie 600-800 :O żaal..to samo mozna bylo miec za 50zł bez zadnych lamp i dupereli. Kiedys były Blend a med whitestrips i Aquafresh Tray - tez wycofane z aptek rok temu. Dentyści to śmiecie, jeszcze im malo kurwa? Nic juz nie ma za darmo, place na NFZ i co z tego mam ? Musze bulic za znieczulenie 30zł, za plombe 100, za kanalowe ze 300zł , a jak nie to ci zrobi na odwal sie bez znieczulenie, wstawi plomble czarną rtęciową i sie ciesz...a raczej módl zeby nie wypadła

Gość uyyeeeeee
Poza tym ''inspektorzy'' uznali ze karty rabatowe wydawanie przez sieci aptek np Dbam o Zdrowie i innych sa ''zakazaną formą reklamy aptek'' :D żenada, a dzieki tym kartom starsi ludzie mogli sobie kupowac leki kilka zlotych taniej. Siec aptek na tym zarabiala bo mieli stałych klientów i pacjenci ktorzy mieli tansze leki. Tym jebańcom wszystko przeszkadza. SRAM NA LEKARZY !

też mnie niepomiernie wkurwia to, co zrobili z "dbam o zdrowie" ­ a białej perły mam jeszcze zapasową tubkę :D jak to jednak dobrze być zapobiegawczym. fajnie działa i nie uwrażliwia specjalnie dziąseł, w przeciwieństwie do tych dentystycznych wynalazków żrących niczym domestos :o ­ jak wycofają moje ulubione kremy, które tylko w DOZ można dostać to się chyba postrzelę :o

Gość dooo "deckerogthyyuhj
Jakby co, to są jeszcze sklepy typu Rossman a także e-sklepy ;)

mała poprawka-są jeszcze sklepy stacjonarne, typu rossman, no i dalej juz wiecie;)

żaba a czy po bialej perle nie sciera się szkliwo??

Gość fjfgjhgkj
z rossmannow tez wycofają, dotyczy to takze skklepow internetowych i allegro. Zeby kupic np Opalescence trzeba zamowic na adres wlasnego zakladu stomatologicznego

Gość fjfgjhgkj
chodzi oczywiscie o żel wybielający tzw System Biala Perla a nie paste do zebow biała perła ktora nie działa

"żaba a czy po bialej perle nie sciera się szkliwo??" ­ mi się nie ścierało, zresztą ja jej tam jakoś maniacko nie stosowałam, max. 40 minut dziennie bo powyżej tego czasu miałam nadwrażliwe dziąsła potem. ­ no ale ja mam zęby jak rekin (czyt. niezniszczalne) więc nie wiem jak to będzie u innych :)

Ja w aptece za 150zł kupuję żel dr martin schwarz.Polecam każdemu kto marzy o bialutkich ząbkach.