Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szamanka777

Ile kalorii zjadłam??

Polecane posty

Gość Szamanka777

Czy ktoś jest w stanie powiedzieć ile mniej więcej kalorii zjadłam? Będę przewdzięczna! a więc: miska płatków owsianych z jogurtem naturalnym 2 banany, jabłko sałatka z tuńczykiem, jajkiem, pestkami dyni, pomidorem, oliwkami bez oliwy (miska średniej wielkości) duża garść migdałów 1 mango DZIĘKUJĘ!!

Gość Szamanka777
dodam że dzis zrobiłam jedna kupę - długą cienką koloru jasnobrązowego i sie przełamała podczas wydalanie czy to dobrze ?

Gość Szamanka777
Bardzo zabawny podszyw, uśmiałam się do łez. Dziękuję bardzo za odpowiedź bony!!!

Gość Nulka98
Około 1600-1700 kcal miska pł z jogurtem- 300 kcal banany i jablko- srednia wielkosc/ 400 kcal salatka 300 kcal migdaly 350 kcal mango 200 kcal 1550 kcal ale jelsi banany byly wieksze to mozna mniej wiecej dojsc do 1600-1700 nie wazne ile kcal, a jakosc, a ty zjadlas bardzo zdrowo ja jem 2200 kcal, podobnie i bardzo malo waze, musze zwiekszyc kcal do 2500 kcal zeby przytyc

Gość Nulka98
1150? :D 3 lyzki platkow to okolo 240 kcal jogurt ma zwykle 100-150 kcal jeden banan 150-200 kcal jablko srednie 150 kcal salatka (jajo 90 kcal jedno, tunczyk okolo 100 kcal, etc okolo 100, zanizam) migdaly duza garsc okolo 250-300 kcal mango - tu moze przesadzilam, 130 kcal okolo 200 g

Gość Nulka98
Konczac- mysle ze min 1600 kcal zjadłas ale to zupelnie niewazne, bo bardzo ladne menu! Jakosc a nie ilosc

Gość niebieskakarolcia
proponuje skorzystac z tej strony: www.ilewazy.pl tam sa zdjecia np lyzeczki, lyzki czy szklanki np migdalow i podana wartosc kaloryczna. Sa potrawy w miseczkach, talerzach... Super strona jesli chcesz sprawdzic ile coo ma kalorii.

Gość Szamanka777
o, dziękuję bardzo za odpowiedzi!!