Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asiuniaaaa

dlaczego MY dziewczyny wolimy tzw "cwaniaków"

Polecane posty

Gość asiuniaaaa

Od bardzo dawna zalatuje do mnie chłopak poukładany, porządny, traktuje go jako kolege. Bardzo dobrze mnie traktuje jednak on chce czegos wiecej. Nie robie mu nadzieji aczkolwiek nie interesuje mnie on. Jest nudny. Natomiast podoba mi sie w wiego wieku o calkiem odmiennym charakterze, pewny siebie, cwaniak, duze powodzenie jednak nie ma zbyt odpowiedniego towarzystwa, mialam z nim dobry kontakt i to ja sie w nim zakochalam jednak on kreci z paroma na raz na co nie moge pozwolic. Czemu kreca nas tacy durnie a porzadnych mamy gdzieś?

Gość jjljhg
ile masz lat?

Gość asiuniaaaa
Czy tez tak macie? dlaczego on mnie olewa?

Gość asiuniaaaa
18, oni po 17 jest roznica ze dziewczyna starsza ale rok wg mnie to nie duzo

Gość dylemat moralny
To biologia. Nie przeskoczysz tego. Kobieta zawsze będzie wolała faceta, który jest gorszy, bardziej agresywny, dominujący i ma ją w d. Miłość to chemia i nie da się jej poczuć do kogoś ewolucyjnie nieatrakcyjnego i tyle. Zmusić się nie możesz. Dalej będziesz kochać tego złego.

Gość Riese!
Mnie już nie interesują kobiety, które wolą cwaniaków, pajaców którzy łapią na lep wyglądu i zachowania wszystkie jakie się nawiną. Zrozumiałem jedno - są kobiety, dziewczyny takie, które to ciągnie i takie które wolą facetów na których mogą polegać, z którymi potrafią gadać na wiele tematów i wcale się nie nudzą, bo uprócz tego, że taki chłopak jest pełen wartości, nierzadko nie brak mu energii do działania, do sportu, do wycieczek, do zabawy, tylko nie pokazuje tego na na dzień dobry w bardzo prymitynej oprawie, jak półmózg z czasów kamienia łupanego, tylko daje się odkrywać kobiecie, która będzie nim zainteresowana. Po co robić wokół siebie dużo szumu i łapać kobiety, które są naiwne i dają się złapać w pułapkę, bo chcą się dowartościować, bo ona go ma (na chwilę zazwyczaj) a tysiące innych lata koło niego jak muchy przy gównie, a na końcu i tak jest płacz, bo taki cwaniaczek nie będzie przecież z jedną przeciętniarą żył w związku, tylko będzie korzystał z powodzenia a kiedyś się ustatkuje, ale na pewno nie z takimi jak ty i wam podobne. Do pewnych rzeczy także trzeba dorosnąć, ale na szczęście prawdziwa miłość nie kieruje się takimi instynktami, tylko totalnym brakiem logiki i prawdziwym uczuciem, a nie zauroczeniem nazywanym zakochaniem. Kobiety są różne - wybieram prawdziwe uczucie z prawdziwą kobietą/dziewczyną niż przelotne gówienka z dzieciarnią.

Gość Nulka98
Chyba Ty, bo nie Ja. Ja lubię fajnych ludzi, mądrych, inteligentnych, z pasją, z życiem, radosnych, żadnych życia/ poznawania/ przeżywania etc etc Każdy ma swój typ, nie moja sprawa ;-)

Gość dylemat moralny
Nie ma takich kobiet jak pisze pan na górze. Kryteria doboru są dawno ustalone i WSZYSTKIE kobiety będą wolały cwaniaka łapiącego tylko na lep wyglądu i zachowania. Jeśli kobieta wybiera samca beta to tylko po to by robił na bachora, którego zrobiła lub zamierza zrobić sobie z samcem alpha.

Gość Domisiaa96
Bo jesteśmy już takimi głupimi c*pami... Co zrobisz jak nic nie zrobisz. :/

Gość bo jesteśmy niemyslącymi
trzeźwo małolatami które potrzebują dreszczyku emocji i adrenaliny... ale spoko w większości przypadków z wiekiem nam to przechodzi...

Gość Nulka98
Samiec alfa to na pewno nie cwany imbecyl ;-)

Gość i love bad boys
Ja tez wole tych zlych..mnjaam..obecnie w zwiazku z takim..dzisiaj przyjezdza do mnie na weekend. .bedzie ostro..agresywnie i goraco.

Gość Nulka98
goraco to ja mam w lozku :D

Gość Etgfvddfg
Ja nie wole, nie ma nic piekniejszego niz kochajacy mezczyzna

Gość Riese!
Tylemat moralny - mylisz się i to bardzo, wszystko sprowadzasz do biologii jak u zwierząt. Nie jesteśmy zwierzętami pomimo tego, że mało na to wskazuje nasze denne zachowanie.

Gość ja lubię normalnych facetów
autorko mów za siebie. To, że ciebie kręcą menele i łajzy to twój wybór, ja bym na takiego nawet nie spojrzała. A potem taka będzie się potem na kafe żalić, że ją zdradza, leje itp. żałosne