Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmixowany mix

IPad na prezent komunijny - wystarczy?

Polecane posty

Gość zmixowany mix

Jestem chrzestna dziewczynki, która będzie miała I komunię. Chcę jej kupić IPad. Wystarczy czy dodać jeszcze forsę? Wszystkich, którzy nie mają doświadczenia w tym temacie uprzejmie proszę o nie wstawianie komentarzy

Gość gigi gigi
dodaj jeszcze laptop i quada plus 5 tys do koperty - inaczej cie obgadają

Gość z doświadczeniem
przeżyłam własną komunię:P nie ma to jak poprzewracać dzieciakom w głowach... na osiemnastkę już zacznij odkładać bo podejrzewam że mniejsza sprawa niż samochód najnowszej generacji nie wchodzi w rachubę...

Gość jnb876
a jaka cena?

Gość Finka_ka_ka
Ehh ta elektronika. Po co 9-letniemu dziecku Ipad? Idzie wiosna, może warto pomyśleć nad czymś, z czego dziecko będzie mogło korzystać na zewnątrz lub czymś, co zostanie mu na długie lata jako pamiątka. Lepiej kupić rower, trampolinę, coś złotego. Przecież najważniejszy jest tu sakrament

Gość zmixowany mix
Ludzie, serio! Nie wiem co kupić, mieszkam poza granicą, nie mam fioletowego pojęcia co można dac dzieciakowi. Ja dostałam rower i zegarek i byłam happy, że hej. Ale teraz w Polsce ludziom się przewraca w głowach, więc nie chcę wyjść na sknere. To jest dziecko koleżanki, w czasach kiedy ona mała się urodziła byłysmy razem poza granicą, teraz kontakty mocno się ochłodzily, więc nie chcę do niej dzwonić i pytać. Wiem, że w miarę sobie radzą, więc nie chcę wyskoczyć z jakimś smiesznym prezentem, ale z drugiej strony, forsa mi też na drzewie nie rośnie. Dlatego pytam..

Gość jnb876
kup jej kucyka ze złotą uprzężą, niech sobie dziecinka pojeździ dla zdrowia na świeżym powietrzu

Gość Heh moj siostrzeniec
Heh moj siostrzeniec ma wlasny laptop, ipad, tablet, iphona, o innych rzeczach nie wspomne, za miesiac komunia nie wiem co mozna mu kupic skoro wszystko ma , rozwazam kupno dwoch elekrtycznych kolejek lego, to chyba jedyna rzecz ktorej jeszcze nie ma, a ze lego ma kilkaset zestawów wiec moze mu sie spodoba

Gość zmixowany mix
Dzięki Finka! Trampolina brzmi dobrze, tym bardziej, że oni mają trójkę szkrabow. Koleżanka mieszka w sąsiedztwie moich rodziców, więc nie chcę jakichś fochow, że nie dałam wystarczająco dużo, a to małe miasteczko... Zgadzam się również z tym, że to powinien być dzień bez idiotycznych prezentów, komercja niszczy nawet coś takiego ważnego, splycajac to przeżycie.

Gość zmixowany mix
Proszę, dokładnie tak jak osoba powyżej pisze... Co takiemu smykowi kupić? Rakietę?

Gość jnb876
siostrzeńcowi można kupić porządne gacie

Gość jnb876
takie z obniżonym krokiem, co wyglądają jakby miały pod spodem pakunek z gównem, a do tego apaszka, niech się chłopak uczy że jak się lansować w budzie to kompleksowo, nie tylko gadżetami ale i dobrym ciuchem

A może jakiś zestaw do nauki języka obcego? - rakietę do tenisa? - rolki? Jednym słowem coś co sprawi mu radość:) Bo pieniądze to nie jest dobry pomysł......ale to tylko moje zdanie. Ja nigdy na komunię nie dawałam gotówki zawsze prezenty, a byłam na wielu......

Gość zarloczekkkkk
A na 18-stke willa z basenem i 6-scioma garazami z zawartoscia? Na komunie wystrcza jakies zabawki (gadzety) dla dzieci. typu skarbonka http://mrjoy.pl/do/search?any=skarbonka¬Subitem=true i do tego mozna wrzucic mu ze 150zl :) niech sie nauczy zbierac i oszczedzac :)