Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ponad 30 lat

Co dzisiaj zjedliscie?

Polecane posty

Gość ponad 30 lat

Ja zjadlam rogalika z czekolada i groszek konserwowy. Plus 2 kawy z mlekiem. A, i jeszcze jogurt.

Gość hfkofg
I kogo to obchodzi zenado

Gość żebyCieNieSkłamać
yyy płtki z mlekiem i jablkiem 2 banany + mandarynka Jogurt i chyba zaraz pójdzie bułka z serem :p

Gość Nulka98
Mnie, ciekawa jestem czym sie zywia ludzie :D U mnie woda, 3 x kawa, woda, gruszka, witaminy- c, b complex, magnez, wit D

Gość Domisiaa96
rano dwie łyżki jogurtu, trzy łyżki otrębów i łyżeczkę dżemu, a na obiad rybę gotowaną i trochę sałaty

Gość hjnhjnj
kanapka z jajkiem paczek z wiśnią rogalik francuski z bitą smietaną sok herbata kawa

Gość Domisiaa96
hjnhjnj dobrze Ci ;( Ja katuję się dietą.

Gość mgr inż :):):) od dziś
ja jeszcze nic miałam i mam ścisk żoładka ale zjem coś może rybę :)

Gość Nulka98
a Ja nie jestem głodna, więc nie jem, wchodzę tu żeby zrobić sobie smaka, ale narazie nic mnie nie oczarowało ;-)

Gość wszyscy się odchudzacie?
oprócz hjhj coś tam? rany, czy jest tu ktoś, kto je?

Gość ponad 30 lat
Ja sie nie odchudzam. Mam dzisiaj wolne, a jak nie ide do pracy to przewaznie nie chce mi sie jesc, ale za to obiado-kolacje bede miala porzadna :)

Gość Domisiaa96
wszyscy się odchudzacie? Może nie wszyscy się odchudzają tylko większość stara się dbać o linię. Myślisz, że to zdrowe opychać się rogalami i pączkami? Raz na jakiś czas okej, ale jeśli tak ma wyglądać codzienne menu to ja podziękuję

Gość mam irytującą rodzinke
Na śniadanie 2 kanapki z serem białym. Na drugie śniadanie kromke razowego i sok z pomarańczy Obiad pierś kurczaka z warzywami w sosie z ryżem i sałatą Podwieczorek kawałek ciasta z jagodami traz kanapka z serem białym I pewnie zjem kolacje koło 18. Jestem w ciąży i musze jesc czesto a mało bo mi niedobrze. Ale juz połowa i przytylam 3kg.Waze 62

Gość mam irytującą rodzinke
jem 1900-2000 kcal codziennie . Chodze na basen 2 razy w tygodniu i codzieenie na spacery. Ale jak widze co tu wszyscy jecie to sorry ale to jest zdrowe odzywianie?:O

Gość hjnhjnj
Ja się nie odchudzam, mam 170cm i wazę 53 kg, więc jestem szczupła. Ja po prostu nie lubię jeść, jem bo musze, rzadko są takie dni kiedy mam apetyt i mogłabym jeść bez opamiętania. Mam też troche złe nawyki, bo np idę spać bardzo późno i rano już nie mam czasu żeby zjeść śniadanie, albo jem coś na szybko i ide do pracy. Potem wracam, jem jakas kanapke, sałatke, pączka albo niekiedy kupuję sobie jakas zapiekanke czy hot doga na mieście. Piję kawę, jem banana. W tym tygodniu obiady jemy po 22 bo mąz tak wraca z pracy, dzisiaj będzie barszczyk ukraiński :)

Gość am am am
żurek,jajeczko,ziemniaki,pyszne było,po obiadku szklaneczka miodu pitnego,czwórniaka.

Gość dzisiaaaajtylko to
2 bulki z serem, parowka, salata, 2 chesseburgery jablko 3 kanapki z pomidorem, mozzarella ciastka opakowanie

Gość maly potworek
z 5 herbat (rabarbarowa, 3x zielona, imbirowa) na sniadanie kasza jaglana z cynamonem na obiad omlet z platkami owsianymi. nic smacznego, wyjadam resztki z szafek..

Gość Nulka98
Ja też się nie odchudzam. Wczoraj zjadłam: 2 gruszki, 2 banany, 2 jablka, goja - garsc ryba- 3 kawalki dorsza po 200 g krotko smazone na oleju ryzowym, ziemniaki- purre z jogurtem i maslem, ogorek zielony 700 ml lodow algidy- fuj, kinderek maly ten zbozowy zupe paprykowa- 3 miski

Gość Nulka98
zwykle waze 45 kg ale dzis na czczo bylo 47,6 kg

Gość nie ma ziewania
NIektorzy po prostu malo jedza. Ja jem kiedy chce i co chce, ale po prostu nie jem duzo. Cale zycie wazylam 50 kg bez zadnych diet. Sport uprawiam sporadycznie, lubie tanczyc.

Gość Nulka98
Ja nawet 50 nie ważyłam, chlip

Gość NiskaOla
Rano bułkę maślaną z jogurtem pitnym na drugie śniadanie bułkę ziarnistą z żłótym serem i pomidorem obiad filet z piersi bez panierki z cebula i pomidorem aa gdzie tam do wieczora :D

Gość hihiehhh
Na śniadanie 2 tosty z szynką rukolą i pomidorem do tego bawarka, w południe mars + kawa. Obiad chińszczyzna własnej roboty z woka(kurczak, kiełki, pieczarki, kapusta,marchewka, ryż) z dodatkiem sosu słodko kwaśnego. Teraz następna kawa z krakersem. No i od rana 700ml Kubusia i 500ml mineralnej. Jeszcze czeka mnie kolacja ok 20:00 myślę, że jakieś jajeczko na miękko.

Gość ja zjadlam dzis:;;
śniadanie: jajecznica z 3 jaj, jedna kromka chleba z masłem lód rożek snickers lód w kubku jogurt naturalny zupa pomidorowa z ryżem 3 kluski na parze z truskawkami 1 pomidor zaraz będę robiła frytki jeszcze

Gość Nulka98
wg jecie jak ludzie, ja zaraz zjem schabowego z kapusta i ziemniakami i pewnie na noc znowu sie obezre jak swinka

Gość Prowoprowo887
A gowno dzisiaj zjadlam...takie jasnobrazowe...:)