Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chilllloooouuuuttt

JAK SZYBKO STANĄĆ NA NOGI?

Polecane posty

Gość chilllloooouuuuttt

hej :) dorwało mnie jakieś choróbsko.boli mnie strasznie tak jakby w płucach, mam okropny katar ,którego nie mogę wysiąkać i gorączkę....zaczynają też mnie boleć kości...nie mogę iść do lekarza niestety bo w zeszłym tygodniu zaczęłam nową pracę i właśnie chodzi o to czy macie jakieś sposoby , żeby stanąć na nogi i żebym mogła iść jutro spokojnie do pracy na 12 h :/ MACIE JAKIEŚ SWOJE SPRAWDZONE METODY?proszę o rozsądne rady....

Gość Domisiaa96
aspiryna, jakaś gorąca herbatka z miodem, przepłucz gardło wodą z solą albo najlepiej wódką, weź jakieś krople do nosa i wygrzewaj się z nadzieją, że przejdzie

Gość Nulka98
Mam kilka, są mega. Kup 2 natki pietruszki, 10 cytryn - zrob z tego sok- cytryny, natka, cukier trzcinowy lub ksylitol, woda= w blenderze kromka chleba z maslem, na to rozdrobniony czosnek 1-2 ząbki, poczekaj chwile, po zmiazdzeniu musz sie wytrzowyc odp zwiazki, 15 min styknie, zjedz to zrob syrop z: miód gryczany najlepiej lub inny, cała GŁOWA czosnku a nawet dwie, cytryny- 6-8, troche wody, pij po kieliszku 3-5 x dziennie wit c w konskich dawkach Ja biore aż 8000 mg dziennie w najgorszym razie coś z chemii gripex, ale jako dodatek ziółka pij, sok maliwnoy ziola na wirusy- czystek, dziurawiec

Gość wróżę z fusów
bzyknij sie, to zawsze pomaga

Gość Nulka98
A i jeszcze cos- woda utleniona: lyzka wody na pol szklanki= plucz gardlo, to naprawde dziala sola tez mozesz plukac i wygrzewaj sie, kup olejek z drzewa herbacianego, natrzyj sie, albo masc vik.. jak jej tam... kapiel z olejkiem i rumiankiem i uciekac do lozka!!!

Gość Nulka98
a do syropu z miodu, czosnku, cytryn dodaj szklanke wody

Zrób sobie parówkę na twarz możesz dosypać jakieś zioła, tutaj też pasuje dziurawiec- na stany zapalne.

Gość chilllloooouuuuttt
fajnie dzięki... :) nawet nie mam siły , żeby się bzyknąć...cholera akurat teraz kiedy mam iść w weekend do pracy....wrrr ale jestem zła...a właśnie gardło mnie nie boli tylko jakoś tak w płucach albo gdzieś obok...

Gość chilllloooouuuuttt
ADA a co najlepiej do tej "parówki" ? zioła?nie znam się a nie chcę kombinować i nawet nie mam siły na to...

Gość ygaq
czarownice:)

Gość mam głupawke dzisiaj
zrób sobie groka ,wypij i do łóżka:-) Jutro będziesz jak nowonarodzona Grok: do szklanki wlej 50 tke wódki ,dolej do pełna wrzącą wodę,wyciśniej do tego 1 cytryne i 2 łyżeczki cukru lub 1 miodu.Wypij to gorące i się połóż.Sprawdzone nie raz i zdrowe:-))

Parówka: skóra normalna: około 5 min. gorąca - skóra sucha: około 2-3 min. ciepła - skóra tłusta i zanieczyszczona: około 7-10 minut gorąca - skóra mieszana: około 3-5 min. ciepła większość ziół pomaga na trądzik, ale np. dziurawca używa się do stanów zapalnych, melisa pomaga przy migrenie,arnika-leczenie ran.......

Gość chilllloooouuuuttt
ADA dzięki :) a na ból w płuchach i gorączkę też pomoże?

Ja stosowałam jak na razie melisę i rumianek (oczyszcza), Spróbuj, nic złego ci się nie stanie. Parówka na twarz ogólnie pomaga też na przeziębienia -ma działanie sauny.