Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ivettomilla

pomocy muj facet nie chce dziecka!!!!!

Polecane posty

Gość ivettomilla

ludzie pomuzycie mi bo juz nie daje rady. jestem z moim faceterm prawie 11 miesiecy. On wiedzial ze ja chce bardzo dziecko a poprzedni facet mnie zostawil bo nie chcial miedz dzieci po 2 latach i doszedl do innej. Jak namowic faceta ze jiz czas na dziecko bo ja mam 25 lat i marze o dzecku od 3 lat i jyż kupuje ciuszki jak cos ladnego zobaczed :(((

Gość mam irytującą rodzinke
nie dziwie sie mu-po tym co napisałaś to bym nawet psa nie chciała z toba mieć.

Gość ivettomilla
ja mam swoje mieszkanie i niezłe zarobki. mam szystko oprucz dziecka o ktorym marze juz tak dlgo :((((

Gość rd4t4t45t
Polski to dla ciebie język obcy i dopiero się go uczysz? bo tylko w takim wypadku można zrozumieć dlaczego robisz takie rażące błędy. z taką desperatką to ja bym chodnika nie chciała mieć wspólnego, nie mówiąc już o dziecku. kupuje sobie ciuszki dla nieistniejącego dziecka. Jaki debil :)

Gość hermionaona
to zrób sobie sama, adoptuj albo kup sobie psa i daj facetowi żyć

ZROZUM-NIE KAŻDY CHCE MIEĆ DZIECKO. NIE ZMUSISZ GO ŻEBY ZMIENIŁ ZDANIE.

A i jeżeli już to on może uważa że odpowiedni czas na dziecko to 30 lat? Albo więcej, 25 lat to bardzo młodo.

Gość ivettomilla
muj partner ma 32 lata. Ja moze i robie bledy ale mam swoj zaklad fryzjerski i zarabiam wiecej niz wy kiedy kolwiek bedziecie zarabiac. marzenie mojhe sie spelni niezaleznie od tego czy ribie bledy :) a wy bedziecie sie w biedzie zyc asz do smierci.

Gość lihvsoidvs9iju
miałam nie pisać bo jesteś kretynką, ale twoje "muj" i "asz" no ja pierdole dziewczyno z jakiej wiochy jestes?;DDDDDDDDD a kasa,no sorry uważaj bo ja też miałam swoja firmę i padła tak jak wiele innych , wiec się kasą nie chwal bo to ulotna rzecz... a co do dzieci to powinnaś się leczyć bo chyba masz już ciąże ale urojoną ;DDDDDDDDD

Gość jednak fryzjerki
to tepe baby.. :/

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie mozna nikogo zmuszac do dziecka, to tak jakby twój facet chciał wymusic na tobie ze dla niego zrezygnujesz z posiadania dzieci, chciałabys tego?? watpie

Gość ivettomilla
zazdrosc kipi wam uszami :) nie zanosi sie zeby moja firma padla bo mam swuj lokal i nie place za nic nikomu a zaklad mam juz od 2,5 roku i jest coiraz lepiej. splacilam kredyt i teraz tylko odkladam i zatrudniam 2 dziewczyny krute tez niemnarzekaja. to czy robie bledy czy nie to mojha sprawa i bede najszczesliwsza na swiecie jak mi sie uda spelnic marzenie i ciekawa jestem ile z was bylo w moim zakladzie i zachwalalo jak tam pieknie i jaka ja jestem sliczna bo przy mknie jestescie szarymi niezaradnymi myszami na utrzymaniuy mamuy :)

Gość Nulka98
Ja nie mam na myśli twoich błędów- potwierdziłaś tylko głupotkę swoją. I nie zazdroszczę zakładu bo też się spełniam i mam nie tylko kasę z tego ale ogromną radość. Facet mądry że nie chce dziecka. Pieniądze to nie wszystko, nie ma nic gorszego od głupiej matki, która na siłę zrobiła sobie dziecko.

Gość Prowoprowo887
Przeciez to prowo,dziewczyna sobie jaja robi...ale jestescie naiwni...:O

Gość Nulka98
Dobrze że chociaż ładna, można miło ruchać, gorzej jak zaczniesz mówić :-)))))

Gość ivettomilla
idz z tym swoim prowo. wszedzie szukasz prowokacji nawet w takim waznym tematu.,.,

Gość ivettomilla
Moze jednak jest tu osoba ktruej udalo sie namowic chlopaka na dzieciateczko? bede wdzoeczna za wszystkie rady a olewam zazdrosnice z tego tematu kipiace jadem zmijowyhm :)

Gość Piotr 24
Ivet...coś tam.... Ja Ci nie zazdroszczę bo w sumie nie mam czego. Z tym że przyjmij do tej łepetyny, że nie wszyscy chcą mieć dzieci, ba! wręcz wiedzą że będą złymi rodzicami. Po drugie, mając takiego bzika na pkt dzieci nie wychowasz ich dobrze, gdyż będą miały za dużo w młodości.

Gość Kopalńycihipt
A co jak urodzi ci się dziecko z nowotworem albo autyzmem. Jak można chciec dzieci na tym świecie :-/

Gość ouwrewr
Mądry facet jednym słowem... dwoma słowami :-)

gorzej urodzi jej się dziecko z debilizmem cóż innego może się urodzić takiej idiotce? 1