Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aliceuk23

ciazy nie potwierdze do 12 tygodnia jak to zniesc :(

Polecane posty

Gość aliceuk23

Hejka. Jestem w ciazy gdzies w prawie 6 tygodniu, Mieszkam w uk I lekarz tutaj nie potwierdza ciazy do 12 tygodnia kiedy jest pierwsze usg. Jesli Mam 4 testy pozytywne, brak miesiaczki I plamien, bole piersi, mdlosci, placzliwosc I czasami lekkie bole brzucha to na pewno jestem w ciazy I z ciaza wszystko ok jak na razie? bardzo sie martwie bo nie mam potwierdzone

Gość masz potwierdzone
4ma testami... zawsze możesz iść prywatnie usg zrobić jak bardzo chcesz potwierdzić naocznie że tak powiem...

Gość aliceuk23
myslalam o tym ale przeczytalam na stronie ze mozna dopiero isc miedzy 8-9 tygodniem tutaj w prywatnej klinice ( jest jedna w mojej okolicy ) I kosz to 150 f. moge poczekac te 3 tygodnie w sumie bo to juz wtedy roznicy nie zrobi

Gość masz potwierdzone
myślę że 150 funtów jeszcze ci się przyda na potrzebniejsze rzeczy, a 4 testy raczej się nie mylą... spokojnie czekaj do 12go tygodnia, nie ty pierwsza i nie ostatnia;) ja miałam pierwsze usg koło 10 tygodnia bo akurat wybierałam się do Polski w tym czasie,a le normalnie to też czekałabym do 12go

Gość aliceuk23
dzieki za mile slowa uspokoilas mnie troche :) xx

Gość masz potwierdzone
a tak w ogóle to gratulacje:) ja się właśnie staram o 2gie dziecko... pamiętaj że tutaj mają trochę inne podejście do prowadzenia ciąży, więc nie porównuj do tego jak robią to w Polsce bo się nerwicy nabawisz...;)

Gość doska11111
Oni wierzą na słowo. Ja w między czasie miałam wizytę u położonej i założenie karty.potem w 12 tyg usg a potem już wizyty co chyba 4 tyg i w 20 tyg drugie usg i tyle z badań.do samego porodu wizyty u położonej i macanie brzucha.tak jak ktoś wyżej napisał.nie ty pierwsza i nie ostatnia.