Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Łukasz90

Rozpieszczanie czy to normalne?

Polecane posty

Gość Łukasz90

Hej. Mam takie pytanie. Wiec... kocham ją z całego serca i w sumie to ja Ją tak rozpieszczam. Ja pracuję ona jest studentką.Otóż w czym problem? Ja sam w sumie chciałem zajmować się domem by Ona się nie męczyła. (Takie tam pierdoły: pranie,gotowanie,sprzątanie). Z czasem zaczęła przychodzić zmęczona więc sam od jakiegoś czasu masuje jej nóżki,ramionka,plecy. (Pomijając już to że zajmuję się jej garderobą tj. buty,bielizna itp.) Ostatnio już nawet dla Jej wygody piszę za nią prace. Wszystkie jej koleżanki zazdroszczą jej. Ona mi często mówi że mnie kocha. Co o tym sądzicie? Najbardziej mnie szokuje to że nie ważne co bym nie robił dla niej ona jest zmęczona i ma pretensje (praca nie taka,obiad jej nie smakuje)

Gość blockhead
dajesz sobie na glowe wchodzic

Gość Łukasz90
Rozmawiamy dużo ze sobą ; ). Jednak Ona ma dużo nauki i wgl. Czasem już sam nie wiem co o tym sądzić. W sumie to ona ma całkiem dobrze (nie musi pracować,domem ja się zajmuję,prace już w sumie sam za nią piszę). Inne dziewczyny mówią że ja siedzę jej pod pantoflem i było by to ok gdby nie to że ja chcę żeby ona mogła troszkę odpocząć

"Najbardziej mnie szokuje to że nie ważne co bym nie robił dla niej ona jest zmęczona i ma pretensje " ­ zamknij gębę i zapieprzaj za nią dalej, jeleniu :D

Gość Łukasz90
po prostu żaba- to nie o to chodzi. Ja robię to po to by Ona mogła sobie odpocząć. W końcu ile ona też może?Ciągle nauka i nauka i jeszcze w domu miała by zapierdalać jak jakiś chińczyk (bez urazy do Chińczyków). Chodzi o to że w sumie Ona jest zmęczona szkołą a ja się staram jej pomóc jednak ciągle Ona jest dalej zmęczona. Z resztą miło chyba gdy przychodzisz ktoś podaje Ci kawę i robi masaż?

Gość apropos!!!!
jest zmeczona,bo musi chodzic na studia. czy to takie dziwne? to,z e ja wyreczasz w domowych obowiazkach to bardzo dobrze. ona ma prawo byczmeczona, gdy wraca z uczelni. nie wiem co cie dziwi?

Zmęczona studiami? Pfff. On pracuje na rachunki i jeszcze, pierze, gotuje i stringi jej prasuje. Nie bądź głupi. Ona na studiach siedzi z dupa w miejscu.

Gość Łukasz90
W sumie nie zaraz że pantoflem po prostu byłem sierotą jak chcesz wiedzieć i dlatego wszytko sam robię (nie lubię jak ktoś mi się wpieprza). Owszem ma prawo być zmęczona ale nie chyba w cały tydzień. W sumie wszytko co jest gotowane to są lubiane przez nią potrawy. I ona nie jest wcale jaką sex bombą. Krótkie włosy długie nóżki ok. 189 cm wzorstu. Mój ideał ; )

Gość gdzie ci mężczyźni...
Ale Ty tak poważnie,czy sobie jaja robisz? Jasne,że każda by chciała takiego faceta-na góra miesiąc. Później wszystkie uciekałybyśmy z krzykiem,albo zanudziły się na śmierć:/ Facet ma być facet,a nie piz**! Należy pomagac,ale Ty ją traktujesz jakby była Twoją panią! Niewolnikiem jestes czy co?

wykladasz sie jej kolego na tacy - zadna kobieta tego nie doceni;/

Gość Łukasz90
Hah niewolnikem niestety nie jestem i nie też pizdą ; ) Po prostu szkoda mi jej jak ona ciągle jest zmęczona. Żywa jest tylko w soboty,niedziele (zawsze ma jakiś pomysł gdzie pojechać na wycieczki) W sumie wiesz całe życie szukałem 2 osoby od serca i po prostu może jestem dlatego taki opiekuńczy.

Gość jarek1234
Chłopie weś ją wywal ona wcale cię nie kocha,tylko cię wykorzystuje.Jak cie nie będzie już potrzebować to sobie innego znajdzie a ciebie kopnie w dupe,a ty później będziesz sobie w twarz pluł. Facet nie powinien wszystkiego w domu za kobiete robić. Uwierz mi puki nie będzie za późno, coś o tym wiem.

Gość Łukasz90
Odnośnie kuchni czesto są kłótnie gdyż kocham kuchnię włoską i polską. Ona bardziej kuchnia azjatycka wiec jak mam robić shusi to faktycznie może narzekać ;)

autorze - w zwiazku chodzi o wzajemne dorzucanie do pieca - a nie rozpalenia jak najwiekszego plomienia i jego utrzymywanie;-)

Gość Łukasz90
Jarek1234-Nie, wiem że kocha ; ). Nie raz się przekonałem. A co do tego nie jestem taka fleją. Mam całkiem dobrą sylwetką 6-pak (głównie robiony dla niej bo mi to do szczęścia nie potrzebne). Dobrze się odżywiam i dużo rzeczy robimy spontanicznie np. jak znajdę jakies tanie loty.

Tak, to możliwe, że przez to iż jesteś sierotą szukasz miłości i dajesz się tak wykorzystywac, żeby tylko z Tobą była, byś nie był sam. A za te wycieczki też pewnie płacisz sam? Ona to perfidnie wykorzystuje. Taka jest prawda.

Gość prowo 10/10
albo księżniczka znalazła księcia prawie bajka :classic_cool: prawie...robi różnicę

"Ja robię to po to by Ona mogła sobie odpocząć. W końcu ile ona też może?Ciągle nauka i nauka i jeszcze w domu miała by zapie**alać jak jakiś chińczyk" ­ ludzie w dorosłym życiu zapierdalają w pracy i w domu. taki lajf. ­ skoro pannę męczy nauka, to widocznie jest po prostu tępa. innej opcji nie ma. btw, KAŻDY, ale to każdy, nawet najbardziej syfiasty student woli sprzątać niż się uczyć. ­ także obstawiam, że to prowo :classic_cool:

Gość Łukasz90
błękitna czerń. Miałem w sumie 6 dziewczyn z czego na tej mi najbardziej zależy co do wycieczek poczytaj ile zarabiają dobrzy automatycy (nie lubię się chwalić). Nie chodzi o to po prostu zawsze staram się jej nieba przychylić. Nawet ją na zajęcia zawożę by nie musiała tłuc się MPK

Gość Łukasz90
po prostu żaba- nie jest to tak ona prawo studiuje ale zarabiam na tyle że nie musi ona pracować a i na przyjemności zostaje. Tępa nie jest bo idzie jej bardzo dobrze. A w domu jest czysto bo ja sprzątam. Ale jak ona wróci zmęczona to niech idzie spać a ja jej mogę prace jedną napisać ; )

nie wazne czy to prowo;-) "ludzie w dorosłym życiu zapie**alają w pracy i w domu. taki lajf. " xxx e tam;-) nie kazdy - kwestia organizacji zycia;-)

Gość apropos!!!!
No to skoro mozesz jej napisac to pisz, a nie marudz. bo niby wielce chcesz jej pomagac a cos ci nie pasuje. dziwny jestes. serio.

Gość apropos!!!!
aaa i kup jej witaminy. a jak robisz zakupy to tez dbaj o to, zeby wlasciwe produkty kupowac.

Gość Łukasz90
apropos!!!!-W sumie to już ponad 25 prac za nią napisałem,dowożę ją na Jej zajęcia. W domu nie ma żadnych obowiązków by mogła się zrelaksować. Co Ty dziwnego tu widzisz?