Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagadana na śmierć

przyszła teściowa straszna gaduła - co robić?

Polecane posty

Gość zagadana na śmierć

Za parę miesięcy wychodzę za mąż. Mama mojego narzeczonego pracuje we włoszech i co parę dni dzwoni żeby pogadać. No i właśnie tu zaczyna się problem. Rozmawia chwilę z moim facetem po czym prosi aby mnie dać do telefonu. Wszystko byłoby w porządku gdyby mówiła o sprawach, które dotyczą nasz wszystkich, albo przynajmniej gdybym wiedziała o czym tak naprawdę mówi.....a ona potrafi po prostu gadać jak najęta na różne tematy i o ludziach których nigdy nie widziałam. O babci, którą się opiekuje, o sąsiadce która wydaje za dużo pieniędzy, o bluzce którą sobie kupiła, o kawie jakiejśtam która jest niedobra blablablablabla itp itd (w zasadzie to wygląda tak, że ona mówi a ja tylko słucham lub przytakuję coś z grzeczności) przez godzinę do dwóch. Już mam dosłownie tego dość. Rozmawiałam na ten temat z facetem, ale on macha ręką i mówi...."a bo mama po prostu tak lubi sobie z tobą pogadać". Mam dosyć, bo potrafi zadzwonić akurat wtedy jak jestem czymś zajęta a tak to mam z nią tym sposobem dwie godziny z głowy. Najlepszze jest jeszcze to, ze dodatkowo dzwoni również DO MOJEJ MAMY i jej również opowiada o calym swoim życiu no i mama tak samo jak ja przytakuje i coś tam odpowiada. Cenię ją, jest dobrym człowiekiem itp, ale mam dość tego nawijania....co robić?

Gość gigi gigi
to ona zapieprza za granicą na wasze wesele a ty nawet nie chcesz z nią pogadać?

Gość zagadana na śmierć
wesele opłacamy całkowicie sami, swoją drogą większą część płacę ja, ale mniejsza o to.

Gość njgyufuy
ale masz problemy dziewczyno!

kup sobie słuchawkę bluetooth, będziesz mogła coś robić i słuchać teściowej:)

Gość gghgjg
jak ma na imie tesciowa? bo moja jest identyczna, też mieszka we Wloszech

Gość zagadana na śmierć
na imię ma Joanna, ale to na pewno nie ta sama ;)

Gość kobieta cafee
ja też mam taką teściową, więc wiem jakie to męczące... niestety ale na to chyba nie ma dobrej rady

Gość fdyhhhhhgggg
Ja pierdooole Ale problem!!!! Idz sie powieś!

Gość sarusosaro22
Zazdroszczę ci takich "problemów" :)