Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CCkkaatee

event klub cocomo-szkolenie kraków!!

Polecane posty

Gość CCkkaatee

czy jedzie któraś z was na szkolenie 29 kwietnia do krakowa do firmy event ?

Gość CCkkaatee
moze jednak znajdzie się jakaś kobieta która jedzie :)

Gość findsoul
i co bylas na szkoleniu?:)

Gość gość
Nie wiem czy ktoś tu wchodzi ale ja jadę dziś. Ktoś jeszcze?

Gość gość
ja jadę jutro, trochę sie boję, ale słyszałam,zę ogólnie kobiety są zadowolnone z pracy, więc ok :P

Gość gość
trochę sie tej praktyki boję , ale myśle ,że nie będzie źle :)

Gość gość
szkolenia są fajne, trzeba tylko chcieć :P

Gość gość
a moze ktos wybiera sie na szkolene w czwartek 12,12,:)

Gość Marti10
wybiera sie ktos 18.12??

Gość Olgierda
dziewczyny po szkoleniu powiecie cos wiecej o tym wszystkim? ja mam jechac 10 stycznia, ale chcialabym wiedziec jak to wyglada, ile to trwa itd. dodam ze mam sie "szkolic" na kelnerke:D

Gość KINGA145
ja pracuje już prawie chyba 2 miesiące, i stoję za barem i jak do tej pory to jest najlepsza i najlepiej płacona praca jaką miałam do tej pory; ekipa nasza lachonków jest kochana, poza tym sobie studiuje i daje radę wszystko ogarnąć, no i nie powiem...kasa jest dobra, wiem ,że Marta, która pracuje ode mnie dłużej wiecej zarabia, ale serio...ja nigdzie do tej pory nie zarobiłam co tu, chociaż cieżko wcale nie jest, bo znacznie bardziej się zacharowywałam jak popracowywałąm sobie w gastro, także jak dla mnie praca jest dobra, jedynie pamietam że pierwszy tydzień był masakra, jak jeszcze wszystkiego do końca nie ogarniałąm i trzeba było zacząć żyć w trybie nocnym, ale szybko mi poszło przestawianie

Gość janka 34
też chciałabym się czegoś dowiedzieć o tym szkoleniu coś więcej ... :/

Gość sarkala
szczerze nie polecam !!!

Gość Martynka90
Hej hej :) Byłam na szkoleniu jakis miesiąc temu, szkoliłam sie na kelnerkę. Teraz juz pracuję i na prawde nie żałuje, że pojechałam na to szkolenie bo praca jest świetna, nigdy tyle nie zarobiłam, atmosfera jest super, do niczego nigdy nie byłysmy zmuszane a moja praca nie różni sie niczym od pracy kelnerki w innym klubie muzycznym czy nawet restauracji. Dziewczyny nie bójcie się, jedzcie na szkolenie i zaczynajcie pracowac i zarabiac godne pianiadze ;)

Gość gość
hej :) jezeli chodzi o szkolonie, sama byłam w karkowie i szkoliłam sie. firma zpewnia zwrot kosztów za bilety, do tego zakwaterowanie i za kazdy dzień szkolenia 50 zł brutto :) Wszytko jest na papierze podpisujesz umowe na czas szkolenia a poźniej jak wracasz do miasta gdzie masz pracowac, podpisujesz umowe :) O wszytkim jestes informowany zawsze na rozmowie rekrutacyjnej, jeżeli masz jakies pytania to pytaj sie osoby z która rozmawiasz w sparwie pracy, na pewno Tobie wszytko powie :)

Gość gość
szkolenie bez problemów, potwierdzam :) Tylko bierzcie pod uwagę, że to kolejny etap weryfikacyjny, nie ma co za dużo cwaniakowac ;)

Gość gość
Niestety ale nie zapłacili nam nic i jeszcze straszyli że wiemy gdzie mieszkamy. Dziewczynę jedną pobili i wylądałowała w szpitalu

Gość MadiKrakow
Hello Zapraszam wszystkie TYGRYSKI na profesjonalny lapdance i nie tylko. Na codzien pracuje w centrali w Krakowie i zajmuje sie szkoleniem Kelnerek/Barmanek by podobieczne spelnialy standarty Klubu Cocomo. Zapraszam na ekskluzywne doswiadczenie z samym mistrzem Spotkania centrum Krakowa lub dojazd na zyczenie. MAGDA 881 582 613 xxxxxx Dziewczyny wszystkie wiemy czym sie zajmuje Cocomo bo sama was szkole jak okradac klientow i zrobic im dobrze. Nie ma sie czego wstydzic, Event dobrze za to placi, stac nas na solarium a innych zal sciaska temu zle o nas mowia Polecam prace w naszej firmie EVENT !!!!!!!!!!!!! xxxx Magda 881 582 613 Znajdziecie mnie rowniez w CENTRALI Ul. Armii Krajowej (przystanek Przybyszewskiego)Galileo 10 Pietro Zapraszam Serdecznie xxxxxx

Gość CentralaKrakowGalileo
Informacja dla wszystkich z negatywnymi wypowiedziami i fochami. Misie dorosnijcie albo wracajcie sobie do domku, Event to powazna firma i nie szkolka niedzielna. Prosze sobie przemyslec decyzje przed przyjazdem szkolenie by pozniej nie plakac. Dodam rowniez w pracy obowiazuje regulamin jak kazdej innej firmie, na przyklad 2 tyg wypowiedzenia i sa kary w postaci zatrzymania wyplaty. Napewno nie bedziecie zarabiac u nas kokosow na wlasnych zasadych. Obowiazuje regulamin podpisany w umowie. W razie pytan zapraszam do mnie osobiscie rozwiejemy wszystkie watpliwosci. Dziekuje Magda

Gość gość
pojechałam w zeszłym tygodniu na szkolenie do Krakowa i nadal się szkolę i muszę wam powiedzieć, że to świetna sprawa :) poznałam mnóstwo fajnych ludzi, dziewczyny, które nas uczą są naprawdę profesjonalne, pomocne, ale i wymagają, no bo przecież muszą nas wszystkiego nauczyć, żebyśmy mogły zacząć pracę, mam nadzieję, że wszystko pójdzie pomyślnie i wrócę do swojego miasta na klub żeby pracować :) Jeśli ktoś ma jakieś pytania dotyczące szkolenia, bo chce pojechać, ale ma obawy to pytajcie, najlepiej dowiedzieć się wszystkiego od osoby, która już tu jest i ma informacje z pierwszej ręki, pozdrawiam

Gość lladdd
jak nie spróbujecie to nic nie wiecie ;) ja byłam, warto :)

Gość gość
Powiem coś o szkoleniu na barmankę. Wspominam je świetnie - miałam fajne dziewczyny w grupie, do tej pory mamy ze sobą kontakt :) Były też osoby, którym zależało tylko na tym, żeby w Krakowie się zabawić - nie uczyły się karty, drinków, miały to w d***e i po prostu wyleciały. Były bardzo oburzone, bo wydawało im się, że to szkolenie to tylko taki pic na wodę. Miałam też trudną sytuację, bo po tygodniu szkolenia dowiedziałam się, że zmarła mi bardzo bliska osoba i wiecie co? Nie tylko mogłam przerwać szkolenie i wrócić do domu, ale poszli mi na rękę, bo teraz mogę szkolenie dokończyć u siebie w mieście. Nie mówcie głupot, że na szkoleniach jest strasznie i nie wypisujcie bzdur. Jestem bardzo wdzięczna dziewczynom za wszystko i powiem Wam tyle - jaka firma przejmowałaby się swoim pracownikiem, który jak na razie tylko się szkoli? Pracodawcy najczęściej mają gdzieś swoich pracowników i ich sprawy. Polecam Wam dziewczyny chociaż spróbować, jeśli chcecie pracować jako kelnerki czy barmanki.

Gość gość
moze sie wypowiedziec ktos kto pracuje w cocomo?