Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Athelgast

W dzisiejsze czasy dla człowieka z honorem i zasadami są ciężkie...

Polecane posty

Gość ssssssssssssd
i Ty niby jestes tym człowiekiem z honorem i zasadami ? :D o haha

Ty fiku za bardzo na temat honoru nie powinnaś się wypowiadać. Bo te twoje bajki o brunetach wieczorową porą emanują ogromną próżnią.A człowiek honorowy próżni się wystrzega...

Gość ghthtg
kobiety honoru nie mają co najwyżej godność - ale dziś widać po ilości samotnych matek (czyt. łatwości w rozkładaniu nóg), że wasza godność gdzieś zanikła

Gość lili007
Do ghthtg Nie mierz wszystkich jedną miarą, nie jestem z mężem właśnie dlatego,że deptał mą godność - odeszłam i jestem samotną matką -dziecko dwa lata po ślubie więc nie było to 'rozkładanie nóg'

Gość szoque!
czlowiek honoru nigdy by o sobie nie napisal, ze jest czlowiekiem honoru i nie nazwal kogos innego pustym. ale to juz wiedzielismy wczesniej ;)

Gość ghthtg
lili007 Takie przypadki jak Ty to wyjatek potwierdajacy to co pisalem.

Gość nuczzek
bzdury nieprzemyślane plecisz. Te co maja łatwość rozkładania nóg , nie zachodzą w ciążę lub się skrobią, i nie zostają samotnymi matkami. Tak mają te puszczalskie, zreszta one są na tyle cwane że gdy decyduja się na pozorna stabilizację to upatruja sobie dobrego kandydata i wyrywają go umiejętnie, nawet z rodziny jeśli jest żonaty, doświadczone są i wiedzą jak opanować dolną głowę faceta, a debile się na to biorą (większość facetów to debile zależne od swojej dolnej głowy)..........więc zamiast pogardzać samotnymi matkami...to ty je szanuj, bo to sa te co sumienie miały i odpowiedzialność za dziecko. Im więcej samotnych matek, tym więcej winnych temu facetów..taka prawda. To już jest tłum dupków, a może nawet większość jest taka . Nasza płeć męska schodzi na psy............i co tu mówić o honorze i zasadach mężczyzn..........są w zaniku u większości mężczyzn. Przykro mi to pisać, bo sam jestem facetem.