Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

czy powinnam kupić buty za 350 z?

Polecane posty

Gość heloiza999
o. dzięki za rade....bo wiesz, ja mam zawsze mało butów i jak kupuje, to staram sie zaraz, żeby buty pasowały do wielu rzeczy jakie mam- bo nie mam wielu par butów. i taki kolor nude pasuje do wszystkiego. jakbym kupiła np. takie jaskrawe- to kolor sam w sobie już się rzuca w oczy. ale potem co? założę do takiego czarno-białego formalnego ubrania czerwone buty? hmm.... a te co wysłałeś sa też za wysokie- miałabym w nich jakieś 195. nie chcę aż tyle. i tak jestem wysoka, a kupując lekko wysokie buty powyższam sie dodatkowo

Gość heloiza999
ale rozumiem o co Ci chodzi i pewnie masz rację. powinnam wziąć to pod uwage- bo ja staram się o jak najbezpieczniejsza opcję zawsze. a podeślesz jeszcze jakies inne buty, które Ci sie podobają i które, wg facetów mogłyby się podobac. nawet jesli wysokie, to trudno- chcę zobaczyć ten deseń, kolor. itp. dzięki.

Gość heloiza999
kate middleton ma prawie zawsze, zawsze szpilki nude...i tak jej zazdroszczę.... chcę takie, ale trochę niższe, bo jestem od niej znacznie wyzsza. boże.klasyka elegancji, jezu, nie wytrzymam jej stylu i urody, żal mi dupę ściska, gah....

Gość Elektronikełe ausf. VIb
jutro poszukam na allegro płaskich butów to podeśle Ci linki

Gość Elektronikełe ausf. VIb
i zobacz jak wygląda, jak wszystkie kobity z kółka różańcowego, Ty jesteś za młoda na takie klasyczne buty

Gość heloiza999
nawet jak w google wpisałam nude shoes, to gdzieś na dole w końcu pokazują się zdjecia kate- bo to jej znak rozpoznawczy...;-(

Gość heloiza999
no ok, masz racje. ale chcę też formalne buty, o to mi chodzi. nie wiem jakie nosic. ech tam. powinnam częściej kupowac buty, to bym miała. ale porządne buty, to porządny wydatek. a ja nie mam aż tyle nkasy