Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heloiza999

czy powinnam kupić buty za 350 z?

Polecane posty

Gość kravka
Nie podoba mi się ten model ale to kwestia gustu. Ile masz wzrostu, że piszesz, że buty z wyższym obcasem są nie dla ciebie? Jeśli chodzi koniecznie o kolor nude, to może warto zastanowić się nad butami robionymi na wymiar? Możesz zamówić np w jakiejś pracowni butów tanecznych, która szyje buty dla tancerzy np buty do standardu czółenka ze skóry. Robią na zamówienie a ceny przystępne, możesz dobrać odcień skóry i wysokość oraz rodzaj obcasa, masz porządny but i co najważniejszy wygodny, wierz mi mozesz wtakich smigać cały dzień. Tylko nie wiem czy mają lakierowane.

Gość Elektronikełe ausf. VIb
a jaką masz intymną fryzurę?

zimą też nie goliłaś łoniaków?

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
Co w tych butach jest takiego ładnego? Zwykłe proste gładkie...

Gość wozna_forum
Nie podoba mi sie taki model,babcine...

Gość heloiza999
182....może wcale nie powinnam nosić wysokich, ale wiesz....4 cm w sumie nie robią wielkiej różnicy, a noga inna i chód innyh

Gość heloiza999
co w tych butach ładnego???;-DDD to co własnie piszesz- zwykłe, proste...mmm...;-)) kwestia gustu- dla ciebie nudne, a dla mnie takie z klasą, właśnie dlatego, że takie. ale porządne. fakt. elektronik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-((( nic Ci nie zrobiłam, obrażasz się na mnie jak przedszkolak, jestes dla mnie niesprawiedliwy, a teraz interesujesz się moim łonem....;-((9

Gość ivvvvvvvvvvvvvvvvvv
No ale takie zwykłe buty można kupić dużo taniej. Za 350zł chciałoby się coś naprawdę ślicznego.

Gość kravka
Ten wzrost, no wiesz bez przesady, masz wzrost modelki a one biegają na wysokich obcasach. Ja mam tylko 176cm i noszę przynajmniej 7cm, kobiecie od razy ubywa kg. I wygląda na obasach super. Zerknij np na stronę np. kozdry, ostatnio wielu moich znajomych, nie tylko tancerzy zamawia tam buty do normalego chodzenia, więc może i ty się skusisz.

Gość heloiza999
no sama nie wiem...dla mnie są śliczne....ale nie wiem, może macie rację? bo sa śliczne (dla mnie), ale nieskomplikowane, więc w sumie mogłyby być rańsze gdzieś....tylko gdzie??

po pierwsze ten kolor jak ty to nazywasz "nude" wychodzi z mody, a po drugie ksztalt tych butow jest marny, jak z poczatku lat 90. takie buty na bazarku kupisz za 30 zl. a dawac 350 zl za cos co za kilka miesiecy nie bedzie modne to przesada.

Gość heloiza999
no wiem;-DD zawsze miała kompleks, że nie powinnam nosić obcasów. 12 cm i tak nie ubiore, bo nawet nie umiem w takich chodzić, ale przecież 4 cm nie robi róznicy- to jak delikatnie stanąć na palcach, jak człwoiek spróbuje przed l;ustrem, to nic wielkiego... więc teraz chcę kupować lekko wyższe obuwie. ale taka wysokość jest rzadko. są albo całkiem płaskie, albo totalnie wysokie;-/ mały wybór;-/ a jak jest coś ładnego, to zaraz prawie 4 stówy....gaaah....;-/

Gość heloiza999
a ja myslałam, że wchodzi w modę...wszędzie widze ten kolor teraz. a jaki Ty lubisz kolor?

ja lubie czarne z domieszką czerwieni lub niebieskiego

Gość heloiza999
to oryginalnie. baaardzo ciemna, tętnicza czerwień to jeden z mych ulubionych kolorów. w sumie bardzo ciemny niebieski tez. ale takich nie ma chyba do wyboru.

podobaly mi sie nude ale tak z rok temu, teraz za duzo juz teego koloru wszedzie. dla mnie zawsze. najladniejsze beda czarne buty, albo granatowe ale takie soczyscie granatowe. oczywiscie musza pasowac kolorystycznie do ubrania. a jezeli juz odcien nude to albo ciemniejszy, bardziej bezowy, albo jasny ale cos pod pudrowy roz. ale to tylko moje zdanie. kolor kolorem ale fason tych butow jest naprawde brzydki. taki zwykly i tyle kasy za nie dac to szkoda.

mietowe tez ladne, ogolnie pastelowe, bo pastele kroluja tej wiosny. ale te z aukci to wedlug mnie cos z sandalkow a nie czolenka.

Gość bardzo kocham siebie
szalu nie ma, a szpilka to nie jest!!! nie dalabym za takie buty 350zl...

Gość ide_spac
Powiem Ci tak: ja dwa albo trzy lata temu kupiłam buty z Venezii za 390zł :D Czarne szpilki, z takim podwyższeniem na stopie, jakich teraz pełno. I nie żałuję. To są naprawdę porządne buty, wygodne, dobrze wyważone, noga się w nich nie poci. Chodzę w nich tak powiedzmy dwa razy w tygodniu, noszę też na imprezy typu Sylwester i sprawdzają się doskonale (nie bolą mnie stopy, buty nie obcierają, itp.) Moim zdaniem warto wydać więcej kasy na porządne buty, a nie kupować sam plastikowy szajs, w którym noga się męczy i poci.

Gość bardzo kocham siebie
ale te z aukci - aukci????????????????/

a nie myślałaś o butach z rzemykiem?

Gość widziałam taki
klikając na link myślałam, że zobaczę naprawdę fantastyczne szpilki, niestety szczerze się zawiodłam kolor jest okropny, nie nude tylko odcień bladego ciała, albo kawa ze zbyt dużą ilością mleka, fason straszny, jak dla starej baby do kościoła, poza tym wykonanie - przyjrzałaś się dokładnie zdjęciom? zwłaszcza trzeciemu, gdzie widać miejsce klejenia podeszwy, beznadzieja nie kupiłabym takich butów, nie chodziłabym w takich nawet, gdyby mi ktoś dopłacił wiesz gdzie widuję takie buty? w niedzielę przed kościołem, gdzie wypindrzone panie 50+ prezentują cyklicznie wiejską modę wyjściową

literowki sie zdarzaja, zwlaszcza jak sie pisze na klawiaturze qwerty w smartfonie wiec nie lap mnie za slowka. a wedlug ciebie co ma znaczyc ukosnik w twoim pytaniu? cytuje: "?????????/" smiejesz sie ze mnie a ty co robisz...

Gość heloiza999
nadaliście nowego spojrzenia na te buty- może faktycznie babskie?jeszcze się zastanowię. może zbyt pochopnie, może isę nie przyjżałam- bo na zywo inaczej niż na zdjęciu wyglądają. może faktycznie jak stara baba? a te pastele, to za wysokie- i ten pompon mi nie leży

Gość heloiza999
elektronik- nie mam nic do rzemyków. tylko żadnych teraz nie widziałam, co by mi się podobały akurat z rzemykiem

Gość heloiza999
no i są jeszcze inne kolory, np. czerwone. ale taki kolor już jest mniej uniwersalny.

bo Ty szukasz takich klasycznych butów a one są dobre dla kobiet pod 40, przez to się jakby postarzasz, powinnaś poszukać kilkubarwnych butów, z jakimś detalem, odcięciem tak jak na tych co ja dałem link, czarna kreska, może i tak kokardka Ci się nie podoba, ale jakby jej nie było to buty były by zwykłe, takie jak większość, a detale czynią przedmiot innym, wyróżniającym się, musisz kupić sobie fajne buty, rzucające się w oczy, bo buty to podstawa, zwłaszcza jeśli chodzisz w sukienkach, faceci zwracają często uwagę na buty