Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iyh;iug;igy

przerosło mnie to macierzyństwo

Polecane posty

Gość iyh;iug;igy

syn jest z dnia na dzień gorszy; nie slucha, mówię do niego a on nie słyszy; jak chcę, żeby spełnił moja prośbę, to musze wziąć za rękę i na siłę z bekiem przymusić; w dodatku nic tylko mamusia i mamusia; w zasadzi ejuz nikt nic z nim nie moze zrobić jak jestem, bo jak mu zniknę z pola widzenia to lament nie z tej ziemi; umyć go muszę ja, jeść mu dać -ja, smoczek podać- ja, ubrać ja, bawic się -ja

Gość no i???
a w jakim wieku jest syn?

Gość iyh;iug;igy
2l

Gość w tym wieku to nie dziwne
re dzieci po prostu takie sa. Nie ustepuj mu itp. Pamiętam jak moja bratanica gdy miała 2 lata wszędzie chciała iść ze mną. Tylko ciocia i ciocia, ciocia musi umyc, ciocia musi zrobic chlebka, ciocia to ciocia tamto. I tez miała takie okresy że albo tylko mama albo tata

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
...

taki etap... ja tez jak widze 2 letniego syna sasiadki to mnie cos strzela. ciagle ryk i uwieszony przy nodze... za 2 lata czeka mnie to samo...

Gość iyh;iug;igy
wiem , że to taki okres, ale ciężko jest; w dodatku syn jest strasznie nieusłuchany i o wszystko jęczy; ja też jestem zmęczona i mam czasem dość; co z tego, że moja mama przyjedzie, żeby się nim trochę zajać jak on jęczy za mną.......

Gość w tym wieku to nie dziwne
jak będzie miał 3 lata to do przedszkola - będziesz miała kilka godzin spokój a i on nauczy się zabawy z innymi dziećmi i przestanie byc taka przesadną przylepą