Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kometa80000000

Czy to ciąża?

Polecane posty

Gość kometa80000000

Witam, 13.04 wspolzylam z chlopakiem . Mialam wtedy dni plodne, ale mielismy gumke i wytrysk byl poza mną. Jednak boję się, że gumka mogla byc wadliwa. W aptece, w ktorej je kupilismy bylo duszno i staly one na polce na widoku, wiec ktos mogl je przekłuć szpilką .Nie wiem, mam schizy. Niby preejakulat tez moze zaplodnic. Ehh... mialam dostać miesiączke 25.04 i nadal jej nie ma a piersi bolą mnie od tygodnia ! Może to ze stresu, bo stresuje się od 6.04 . Dodam jeszcze, ze miesiaczka skonczyla mi sie 1.04 a plamienia mialam jeszcze do 5. 04, a nigdy tak nie mialam. Może spóżnia się też z powodu gwałtownej zmiany pogody w tym miesiacu (najpierw metr sniegu w wielkanoc, pozniej upaly), bylam przeziebiona w czasie tego stosunku. No i dodam, ze byl to moj pierwszy raz i mnie bolalo, ale krwi nie bylo. Czy to moze tez byc przyczyna spoznienia? Pomocy, bo już schizuję.

Gość Patentex
Schizujesz

Wczoraj zakladalas temat,wiec miesiaczki nie bylo 1 dzien. Nie wiem o jakim spodznieniu mowisz. W ciazy nie jestes skoro uzyliscie zbezpieczenia i dodatkow wystysk byl poza Toba.