Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba już czas żebby to zrobic

kto zerwał z partnerem/partnerką i z tego powodu czuje się szczęśliwy?

Polecane posty

Bo ja zamierzam z nim zerwać :/ Mam już dosyć tego związku, zaczynam się w nim dusić. Chłopak cały czas mnie kontroluje, jest zazdrosny, od dawna nie mam już z nim takiego dobrego kontaktu jak kiedyś. Najzabawniejsze jest to, że on nie widzi w tym wszystkim problemu. Uważa, że tak powinno być, że to, że mnie kontroluje dowodzi tylko jak bardzo mnie kocha Już nie mam sił. Czy ktoś z Was zerwał ostatnio ze swoim partnerem i odzyskał spokój ducha?

Gość karolllka G.
Skąd jesteś? Mój nie był zazdrosny, nie kontrolował, a wiesz dlaczego? bo mnie zdradzał.

Ja zerwałem ze swoją właśnie przedwczoraj i jestem szczęśliwy. Miałem z nią okropnie. Ciągle narzekała, dupy niedawała i wogule mnie niepociągała. Byłem już z nią w sumie z litości. Moja też nierozumiała. Myślała że jest idealna. Taka typowa zołza

Gość heloiza999
eros- ona miała cię dość, bo do burdeli wchodzisz-znam cię z temnatu niemoralnej maliny

Ona niewiedziała że chodze a pozatym chodziłem bo mnie niezaspokajała. Rozbierała się tylko i czekała aż ją przelece. Było mi z taką taak fantastycznie że czasami to normalnie wolałem sobie konia zwalić niż ją

karolllka G.- z mazowieckiego. ehh współczuję Ci :( Co do mojego też nie mam 100% pewności, ale nie w tym rzecz. Chcę z nim zerwać z powodu wymienionego w temacie. Ta decyzja dojrzewa we mnie od kilku tygodni.

Gość heloiza999
zamiast rozmawiać z dziewczyna, zdradzasz ją

Autorko. Twój partner jakiś przewrażliwiony albo niemiał nigdy dziewczyny. Jak miałem 16 lat to się tak gorączkowałem o laske poznaną w internecie.

Gość karolllka G.
Jestem na etapie leczenia się z tego związku, tylko my odwołaliśmy ślub z tego powodu. Niestety, koleżanka z pracy starsza od niego , mężatka do tego okazała się lepsza. Może porozmawiaj z nim na ten temat, czasem nie warto pochopnie zrywać związku.

Gość dewwed
Ja zerwałam związek z przyszłym lekarzem. Rodzice w szoku, że taka dobra partia z niego i że sama sobie nie poradzę. Ale ja nie potrafiłam być z kimś z litości czy rozsądku. Nie rozumiał mnie, traktował jak taką laleczkę, by pochwalić się przed kolegami, że kogoś ma. Cały czas gadał mi o medycynie, wspólne tematy się wykruszyły. Zakochałam się w innym, w chłopaku w swoim wieku. Jesteśmy bardzo szczęśliwi i planujemy wspólną przyszłość. Żałuję czasu zmarnowanego z poprzednim partnerem, mój nowy chłopak pomógł mi przejrzeć na oczy.

Gość internetowy poeta
@dweed - moja tez mowial, ze nie mamy o czym rozmawiac, nie mamy wspolnych tematow. Z tym ze ja zadko kiedy nie ma o czym rozmawiac z kazdym innym czlowiek na swiecie. Ona taka cicha myszka, zero zainteresowan chcial chyba zebym zyl za nia. @DoktorEros- witaj w klubie- ja mialem podobnie, z tym ze jej nei zdradzalem, wierzylem ze cos sie uda odbudowac, bo walcze do konca. Ale co z tego, okazalo sie ze tylko ja prawdziwie kochalem a ona miala mnie totalnie w dupie. CO za kurwa. Ruchaj dziwki przynjemniej wiesz ile kosztuja :D

Gość nikoledinkaaaa
tak,rok temu- zajebista ulga. najlepsze deczja mojego zycia. szkdoa ze 6 lat zmarnowalam z nim ale coz...