Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykre ale parwdziwe.

Przepraszam aj forget troche Polskiego- czyli o Polakach wrakach człowieka

Polecane posty

bo ludzie po powrotach stamtad mysla ze sa wazniejszi niż my. Myla słowa. zapominaja. Ale najczesciej sie to bierze po max 1 rok mo za granica panstwa. To ludzie wraki. Ludzie którzy uwierzyli w kłamstwa tego świata: - rasizm - pieniadz Kto tego ie ma lub jest innej karnacji = śmieć.

Gość emyly
Co do jezyka, to jezeli otacza Cie wylacznie jezyk obcy 24/7 to twoj mozg sie przestawia, sama mam tak ze jak przyjade do Polski to z tydzien wsytd sie odezwac, skladnia do niczego, czasami pustka w glowie gdy szukam tego wyrazu wiec wtedy powaznie lepiej jest sie nie odzywac posluchac tylko, to dzialanw obie strony, powrot a ja uzywam polskiej skladni :/ i znowu chwila czasu i juz. Chyba nir jestem uzdolniona jezykowo, jestem umyslem scislym i tak wychodzi. Ale jak ktos robi to specjalnie to wiocha ;p

I jeszcze mowia przez zeby -.- a ja pol zycia z agranica spedziem. za gowniarza tez robilem taka "wioche" Ale zmadrzalem i jzu dawno nie robie. Nigdy nie zapomnailem j. polskiego. :/masakra co Ci ludzie z nami robia