Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie blondynka ...

dlaczego większość facetów leci na niebieskookie blondynki?!

Polecane posty

Gość nie blondynka ...

podobno gusta są różne i każdy znajdzie sobie kogoś dla siebie, ale blondyny mają lepiej! to nie fair

Gość wozna_forum
Jestem blondynką.Cos w tym jest ,masz racje autorko

Gość nie brunet
a dlaczego większość kobiet leci na ciemnookich brunetów? podobno gusta są różne i każdy znajdzie sobie kogoś dla siebie, ale bruneci mają lepiej

Gość internetowy poeta
..bo blondynki nie zadaja takich durnych pytan.:)

Gość katarzyna :P
Bo blondynki są seksowne no i kojarzą się z niewinnaścią, delikatnością - ale te naturalne z niebieskimi oczami. Nie ma co, brunetka z wąsem nigdy nie będzie tak dobra jak blondi 🖐️

Gość franczeska93
tu sie nie zgodze ze wiekszosc,duuzo facetow leci na ciemnookie brunetki.(nie chodzi mi o sztuczna farbowana na czarno skware :p)

Gość franczeska93
ja uwazam, ze brunetki sa seksowne i uwodzicielskie maja taki charakter.blondynki sa takie nijakie, brak im wyrazistosci.oczywiscie nie mowie, ze blondynki sa brzydkie,znam mnostwo pieknych bialoglowych,ale jesli mialabym wybierac to uwazam ,ze ciemne sa ladniejsze :)

Gość BSA
offerma - czyli leciałeś na farbowaną blondynkę.

Gość franczeska93
nie, ja jestem po prostu zazdrosną ciemnooką brunetką z mocnym ciemnym zarostem :(:(

"offerma - czyli leciałeś na farbowaną blondynkę." x nie sądzę. chyba raczej naturalną.

Gość franczeska93
golę się ale zarost jest dość mocny i szybko odrasta i jest bardzo widoczny :( chyba muszę laserowo to usunąć, bo zwariuję :(

Gość franczeska93
22:41 podszyw,malo smieszny ;/

Gość BSA
offerma - chuja wiesz, to się nie wypowiadaj. pewnie była ciemną blondynką i się głupia na czerń przefarbowała.

Gość franczeska93
22:44 znowu podszyw :D pozdrawiam

blondynka irena- Tylko że tam już nie będą cię podrywać, a cię zwyczajnie zgwałcą, bo oni do ludzi się nie zaliczają. Nawet w Włoszech i w Hiszpanii porywają blondynki i sprzedają je do burdeli. Hitler przegrał wojnę, bo miał sojusz z Włochami i Hiszpanami, to mówi wszystko...

Chyba według twojej "nauki". Nauka skłania się ku przekonaniom że pochodzimy od czarnoskórych ludzi lub ludzi przypominających ciemnowłosa małpę. Oczywiście to tylko daleko wysunięta hipoteza a nie żadne fakty naukowe.

Zgodzę się, ale w połowie, bo np uwielbiam jasne szatynki o niebieskich lub zielonych oczach. Ale fakt faktem, że czarnookie, czarnowłose powinny jechać do turcji szukać drugiej połówki. :p

Gość do franczeska93
no wiadomo, że jesteś czarna, dlatego zazdrościsz blondynkom :D🖐️

" 22:46 [zgłoś do usunięcia]G.A.K blondynka irena- Tylko że tam już nie będą cię podrywać, a cię zwyczajnie zgwałcą, bo oni do ludzi się nie zaliczają. Nawet w Włoszech i w Hiszpanii porywają blondynki i sprzedają je do burdeli. Hitler przegrał wojnę, bo miał sojusz z Włochami i Hiszpanami, to mówi wszystko..." A pisałeś kiedyś, że to amerykańscy żydzi wspierali ZSRR, Gubisz się w zeznaniach. :p

franczeska - a ja uważam, że próba zgadnięcia charakteru na podstawie koloru włosów mija się z celem...