Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie blondynka ...

dlaczego większość facetów leci na niebieskookie blondynki?!

Polecane posty

W tych badaniach uczestniczyła klasa średnia. A z lewactwem ma sporo wspólnego, bo ty jesteś ateistką i reprezentujesz lewackie myślenie tu na forum.

wnioski z tej rozmowy - wymordować wszystkich białych i czarnych, bo tylko Azjaci się do czegoś nadają :)

Gość matacz,.,.,..
NIE NOOOOOO JAK KOBIETA TO BLĄDYNKA JEDNAK Z NIEKONIECZNIE NIEBIESKIMI OCZYMA , ALE ZIELONE TEŻ MOGĘ BYC , RUDE - JA UWIELBIAM !!

podeślij je w takim razie, bo już samo to, że nie wzięto pod uwagę reprezentatywnej grypy do takich badań świadczy o tym, że albo badanie do niczego, albo je zmyśliłeś. I co ma do tego mój brak przekonań religijnych? (retoryczne, nie odpowiadaj).

I nie wypowiadaj się na temat ras, bo nasi dziadowie krew przelewali za rasę, aby Europa nie wyglądała jak teraz wygląda, niestety przegrali i Europa to patologia, bo zasiedlili ją po wojnie podludzie.

do franczeska93-napisalam,ze jestem czarna tzn,ze sie zaczernilam czyli zalozylam konto.;p a nie ze jestem czarna :P wlosy mam koloru brazowego,naturalne.

Ostatnio słyszałem historię. Że na Brochowie pewna dziewczyna wracała późnym popołudniem na przystanek. Dwóch cyganów wyciągnęło ją do parku i gwałciło. Jak to jest, że przypadki gwałtów pojawiają się często w jakiejś populacji, a w innej nie pojawiają się wcale?

of kors- Mylisz Azję z Koreą Północną, jedynie w Koreii północnej tak jest, w dawnych komunistycznych Chinach też tak było, podobnie jak w Wietnamie, ale to skutki komuny a nie ich kultury. Kultura świadczy o naszej inteligencji, tym samym nauka już dawno potwierdziła że są dwie rasy ludzkie, czyli Aryjska i Żółta, badania DNA to potwierdziły, innych ras za ludzi nauka nie uważa, bo za chwilę szympansa też człowiekiem nazwiemy.

O badaniach przeczytałem kiedyś w focusie, albo wiedzy i życiu. A nie chcę teraz w starych gazetach grzebać...

Lakoniczny-80% dzieci w Afryce pochodzi z gwałtów, taka ich kultura, podobnie jak kultura ciapatych(cyganie to hindusi), ostatnio żeśmy słyszeli jak w Indiach masowo gwałci się kobiety, u nich to jest wpisane w kulturę.

Roześmiałabym się gdybyś nie był tak bardzo żałosny. Łykasz wszystko jak pelikan :) Nie sprawdzisz, nie poczytasz innych badań, tylko jazda z tym na forum i jeszcze na siłę bronisz wytykając błędy w samym badaniu (albo twojej fantazji).

Gość of kors
w Japonii tak było... nic nie mylę.

"badania DNA to potwierdziły, innych ras za ludzi nauka nie uważa, bo za chwilę szympansa też człowiekiem nazwiemy." Rozjebał mnie ten tekst. :D

Gość dobryyywiecz
Tu Lakoniczny dotyka kwestii kulturowych . Bodaj najwyższy odsetek gwałtów na świecie ma obecnie RPA . Tam też najwięcej procentowo mężczyzn uczestniczyło w gwałcie zbiorowym. Tam moda na gwałcenie nasila się od ok 20 lat =czemu.... Dla porównania rdzenni Skandynawowie czy Polacy dziś gwałcą raczej rzadko .

zwłaszcza ze strony faceta który uważa się za Aryjczyka a podstawówka okazała się dla niego za dużym wyzwaniem... Poddaje się, do niektórych nic nigdy nie dotrze.

Hindusi i cyganie to drawidyjska rasa. Kultura starożytnych indii , kultura wedyjska została stworzona przez Ariów (Braminów i Krzatrijów). Tymczasem przez 4000 lat doszło do wymieszania krwi i jej splugawienia. To dowód, że populacji nie należy mieszać...

Nie ma żadnych ras - żółta to nie ludzie bo za mali, czarni są za głupi, a biali jacyś tacy podatni na raka skóry :D

Gość dobryyywiecz
Moorland -z tym ze nie ma rasy żółtej nie wyjeżdżaj przy nacjonalistach chińskich czy japońskich.... zresztą nie tylko nacjonalistach .Tam oficjalnie uznaje się podział na rasy ,rzecz jasna żółta jest postrzegana jako najlepsza.. A to ze nie ma ras to pogląd marginalny obecny raczej w wymierających ,tracących na znaczeniu nacjach zachodniej półkuli .

Moorland- W podstawówce miałem dobre wyniki, bo tam jedynie liczyła się dobra pamięć, a pamięć to mam dobrą, każdego skurwiela dokładnie zapamiętam.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
co do związku rasy z inteligencją to ma to podłoże historyczne, odkąd czarni mają dostęp do nauki obserwuje się ogólny wzrost inteligencji wśród Afroamerykanów. za kilkadziesiąt/set lat wszystko się wyrówna>>nieprawda testy na inteligencję są tak skonstruowane aby były niezależne od wykształcenia i człowiek po wyjściu z lasu może je rozwiązac. dlateog bada sie ja zazwyczaj metoda spirmana czy jakoś tak - taki gośc który wymyślił testy obrazkowe i znajdywanie relacji miedzy nimi. nie potrzeba do ich wykonania żadnej wiedzy tylko wzrok sprawny. nawet analfabeta moze byc czlonkiem mensy o ile nauczy sie pisac swoje nazwisko :D v azjatom zawyzaja chinczycy i japonczycy bo reszta azji jest durna :D chinczycy i japonczycy maja te swoje robaczki w pisowni wiec moze dlatego latwiej im dostrzegac roznice w obrazkach ale to takei moje domniemanie :D

dobryyywiecz mylisz się, to są kwestie genetyczne. Rasa chamicka, w tym podtyp drawidyjski, cechuje się niższą kontrolą, a wyższym popędem stąd te skłonności do gwałtów. Poza tym zwróć uwagę, że cyganie i hindusi mają duże wyłupiaste oczy, które poniekąd im służą do wypatrywania ofiar...

Gość BSA
żaba - bo twoi przodkowie nie mają honoru, zresztą oni nie byli aryjczykami i ty też nie jesteś aryjką, brązowe oczy, ciemne i kręcone włosy, to jest gorszy sort.

dobryyywiecz - chciałam ich trochę poddenerwować, ale w sumie i tak się plują więc daję spokój :) G.A.K. - czyli jak trzeba było zacząć myśleć to się wyłożyłeś? :D

"Moorland- Swoją drogą to jak byś więcej seksu uprawiała, to byś nie była taka zołzowata." ­ zołzowatość jest immanentną oraz konstytutywną cechą kobiecego charakteru, a seks nie ma tu nic do rzeczy :classic_cool:

Gość dobryyywiecz
Chociaż środowiskiem wszystkiego nie wytłumaczysz -w USA w gwałceniu przodują -no właśnie nie biali... nie żółci... Przciez wychowani w kulturze która gwałty potępia i karze (pamiętacie KKK -ci to dopiero mieli hopla na tle karania gwałcicieli...) .A mimo wszystko gwałcą dużo częściej niż biali ...żółci... Czemu?

G.A.K. - powiedział prawiczek :D Zawsze jak zaczyna ci być smutno to piszesz o seksie - do każdego. No, ale w końcu masz na tym punkcie kompleks, podobnie jak z jąkaniem się ;) Pra-pra-pra-w-w-w-w-da?

Moorland- W szkole myślenia nie wymagali, jedynie podawania informacji, dat, bohaterów itp.