Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie blondynka ...

dlaczego większość facetów leci na niebieskookie blondynki?!

Polecane posty

Gość Tylko blondynki!
❤️

Gość Zuzanna Amelia & 27
Athelgast - Ale tylko z niebieskimi oczami ?

zie3lone, szzare, mieszane, do wyboru... Poza tym pisałem o naturalnym kolorze włosów, a nie konkretnym...

Gość Zuzanna Amelia & 27
Athelgast - A rude ?

Gość Blądyn32
Ja jestem blondynem i nie lecę na blondynki bo to zazwyczaj sztuczne i puste lalki dlatego wolę szatynki typu Paulina Sykut bo są naturalnie piękne.

Ech, ja słyszałem takie powiedzenie, że mężczyźni oglądają się za blondynkami ale żenią się z brunetkami.

Gość NIEDOROZWINIĘTY
Pytanie do tych, co wolą blondynki: Czy mając do wyboru ładną ale głupią blondynkę i mądrzejszą ale brzydszą brunetkę wybralibyście tę pierwszą czy tę drugą?

Gość Sara ;)
Nie o kolor włosów tu idzie po prostu niektóre kobiety wyglądają jakby wylazły wprost z morskiej piany ;)

Gość głupi topik.....
to c iekawe czemu jest taki szał na np. Natalię Siwiec, Angelinę Jolie, i tę od transformersów, uważane są za najpiękniejsze kobiety hę?

Gość wd46
grze tam w lp o

Gość hullla hoooop
głupi topik..... - ale też większośc piosenkarek czy prezenterek to blondynki, najczęściej długowłose. dlaczego? bo są takie a nie inne schematy, że blondynki są seksowne i pożądane, tak to już jest urządzone, tak więc sorry Winnetou.

Gość wypowiadac sie na temat?
" Ktoś k**wa złamał hasło, czy jak? Ja tego na górze nie pisałem..." HAHAHHAHAH!! a nie wspominałam, że w temacie udziela się psychiczna blondynka? gratuluje głupoty, skompromitowałaś się na maksa. "ale też większośc piosenkarek czy prezenterek to blondynki, najczęściej długowłose. dlaczego? bo są takie a nie inne schematy, że blondynki są seksowne i pożądane, tak to już jest urządzone, tak więc sorry Winnetou. " radzę zakupić wreszcie telewizor, ewentualnie iść do okulisty. wymień mi jakieś prezenterki blondynki. kazadi w x-factor, sykut w must be the music, prezenterki z wydarzen polsatu czy faktów tvnu... wszędzie brunetki... to smieszne, w mediach obecne są i blondynki, i brunetki i stwierdezenia typu "blondynek jest wiecej" są stekiem bzdur kilka lat temu za najseksowniejszą uchodziła Angelina, aktualnie Megan Fox

nie wpisał, tylko wpisała:)

Gość rompopopommm
/kilka lat temu za najseksowniejszą uchodziła Angelina, aktualnie Megan Fox/ ­ I obie mają błękitne oczy i są naturalnymi blondynkami :D🖐️

Megan jest brunetką, w pewnym okresie życia przefarbowała sie na blond, ale jest naturalna brunetką:)

ja w dzieciństwie miałam włosy ciemny blond, a sciemniały mi do ciemnego brązu. uważam się za naturalną szatynkę, bo nigdy się nie farbowałam

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.,
a ten durny temat nadal żyje :D Ty wyżej idz do specjalisty jesli wierzysz temu co na kozaczku przeczytqasz przeciez ludzie tam te artykuly wymyslaja :D tak samo jak w gazetach typu fakt czy SE :D

no to mój błąd, ale megan jest naturalnie ciemna, mając lat kilkanaście rozjasniała się, potem wróciła do ciemnego brązu

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.,
ja nie kwestionuje tego ze jest czy byla blondynka bo nie mam o tym bladego pojecia ja sie smieje z tego ze ktos sie POWOLUJE na to co napisano na kozaczku :D jak w ogole mozna to gowno czytac nartykuly tram sa durniejsze od projektow tu bo tu projektyu trwaja przez lata czasami aby sie uwiarygodnic a tam wstanei gosc na kacu wymysli artykul a debile w niego wierza. to ze czasami jakas prawde skopiuja co z tego i tak okrasza to jakimis bnzdurami albo spreparowanymz djeciem.

Gość yoyya
00:53 [zgłoś do usunięcia] wypowiadac sie na temat? "wymień mi jakieś prezenterki blondynki. kazadi w x-factor, sykut w must be the music, prezenterki z wydarzen polsatu czy faktów tvnu... wszędzie brunetki... " 123 kazadi i ta druga małpa olka szwedówna odkąd zostały prezenterkami mają włosy blond :D 123 http://s1.kozaczek.pl/galerie/2012/0096/e28a030c-C1.jpg 123 http://polki.pl/pub/sonda.basia/sondaszwedrbl2.jpg

Gość rompopopommm
znowu 10 osób pisze - kretynie, przecież ona się do tego przyznała, a różne portale i magazyny o tym napisały, nie tylko Kozaczek.pl, więc czemu piszesz, że on to zmyślił?

Gość elaniewcelea
Dziś widziałam kazadi w powtórce x factora ciemną. Większośc gwiazd zmienia kolor na chwilę, eksperymentują

Gość stylish29
AUTORZE- chyba chciales napisac dlaczego wiekszosc facetow leci na CIEMNOOKIE BRUNETKI/SZATYNKI. dlaczego- bo sa po prostu urodziwsze o bladorozowych bladynek, chociaz zdarzaja sie tez piekne bladynki. ale zadko.