Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnPoPodstawowym

Wyksztalcenie. Niższe - czy jestem sam ? - sonda

Polecane posty

Gość OnPoPodstawowym

Mam wykształcenie " niższe" i mam 2 pytania ale szczerze. 1) Prosze o wpis tylko tych z wyksztalceniem podstawowym 2) prosze odpowiedziec czy macie prace 3) a jezeli macie to jaka.

Gość Miggminiiii
Mam podstawowe. Za dwa miesiące 18lat, tyle że do pracy raczej nie idę no bo gdzie

Gość Marionetka vuk tu
Wiem że miałam się nie wypowiadać ale powiem ci że wykształcenie podstawowe wcale nie odbiera szans na pracę. Ja mam wyższe zero doświadczenia i nie mam pracy

Gość kuuukuaaaa
20 lat. Podstawowe i brak pracy. Nigdzie mnie nie chca przyjac

Gość też mam podstawowe
Pracuję.Od wielu lat prowadzę działalność gospodarczą.

Gość DMHAJQWJ
Nawet ze szkola nie przyjmują

Gość kobieta taka sobie
22:44 [zgłoś do usunięcia]też mam podstawowe Pracuję.Od wielu lat prowadzę działalność gospodarczą. x ja tak samo :) wszyscy myślą że mam mgr :D a tu raptem 8 klas

Gość bkbkbbk
widze ze na cafe więcej jest z podstawowym ludzi z wlasna firma niz maagistrow przy kasie. :D gz

Gość vbnm,mnbv
dzisiaj wyksztalcenie nie ejst wazne ....wazny ejst spryt

Gość kkakaoaooa
A po co mi wykształcenie ? Mam podstawowe. Mam pieniondze bo firma nie jest zła. pracuje na budowie i na piwko jest i na koleguw czas też jest. Mam kase co sobote i dziefczyne mam tez. a dziefczyna sprzonta to kasy mamy wiencej. żyć nie umierać. a wy studenci nie mondrzyc si tak tylko tez a budowe bo nie ma miendzy nami zadej rużnicy

Gość też mam podstawowe
Jak kończyłam podstawówkę to 8-klasową, gimnazjum nie było. Skończyłam też 3 klasy ekonomika, ale przerwałam naukę, aby skończyć zaocznie. Niestety wyszło jak wyszło. Jakoś czasu i motywacji brakowało i nie poszłam dalej.

Gość Szczera Natalia
Nie wstyd wam czasem? Np zapisujac sie do UP wpisać PODSTAWOWE kurwwwa to jak potwarz-

Gość też mam podstawowe
kkakaoaooa Różnica chyba jest. Ja jestem po podstawówce, ale gdybym robiła takie błędy jak ty to bym ze wstydu się spaliła. Jak składasz oferty swoim kontrahentom, pisma do urzędów to też z takimi bykami ?

Gość też mam podstawowe
Szczera Natalia Gdybym musiała to gdzieś wpisywać to masz rację byłoby mi wstyd. Gdybym musiała szukać pracę to zapewne w pierwszej kolejności skończyłam szkołę, aby chociaż średnie mieć. W moim otoczeniu nikt nie wie jakie mam wykształcenie. Zawsze siedzę za biurkiem.

@tez mam podstawowe no ok rozumiem, ja tez konczylam podstawowke jeszcze jak miala 8 klas (ostatni rocznik bylam) ale tu pisza tez osoby ktore maja 18 i 20 lat...

Gość Szczera Natalia
Tylko że w życiu zawsze nie istnieje, wszystko może się zmienić, ja bym wolała zrobić jakieś zaoczne byle mieć. Wykształcenie obecnie jest gówno warte jeżeli chofdzi o ocene człowieka pod wzgledem inteligencji, dzis wykształcenie mozna poprostu kupic :o

Gość też mam podstawowe
Szczera Natalia Ja mam 40 lat, więc nie bardzo mi się opłaca chodzić do szkoły. Dzieci jednak postaram się posłać na studia. Najstarsza jest teraz w ogólniaku i mówi,że chce jak mama być księgową. Tylko,że ona nie wie...