Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iza98708

Fascynacja wykładowcą

Polecane posty

Gość Iza98708

Jak to zakończyć? Często o nim myślę, onieśmiela mnie za każdym razem, gdy się do mnie odzywa, a ja czuję się z tym wszystkim wyjątkowo niezręcznie...

Gość Iza98708
Mam nadzieję, że tak właśnie będzie. Póki co ta sytuacja mnie kompletnie dobija, bo to osoba, do której powinnam podchodzić zupełnie neutralnie. Do tej pory zawsze tak było, gustowałam jedynie w facetach w moim wieku, a wykładowców traktowałam bezpłciowo, ale niestety nagle zaczęłam czuć coś więcej.

Gość Iza98708
Swoją obecnością, tym, że zagaduje do mnie. Nie chcę, żeby mnie zauważał, bo każda rozmowa z nim strasznie mnie krępuje i łamie się głos. O ile na początku byłam jedną z najaktywniejszych osób w grupie, to od ponad tygodnia, gdy zrozumiałam, że jest dla kimś więcej niż tylko wykładowcą, unikam wypowiedzi. Nienawidzę takich sytuacji :(

nie ogladam takich lipnych seriali, ale raz mnie rozbawila do lez Pierwsza Milosc, jakies 5 lat temu, jak wykladowca zaprosil studentke do domu i paradowal zupelnie nago aby poczuc wolnosc.nic sie takiego nie dzialo, po prostu chodzil goly po domu a nastepnie dal jej w prezecie posag Buddy.jej kolega w roku zwinal go i przyniosl na wyklad profesora publicznie mowiac ze kolezanka nie potrzebuje slonika na szczescie no i fascynacja oklapla

Gość terefere dutkii
wykladowcy to najdziwniejsze stwory swiata.Maja swoj swiat sa inninormalny czlowiek nie szedlby w tym kierunku,trzeba miec swoj swiat by zostac naukowcem.

Gość rtrtrtrtty
przejdzie ci. koles pewnie ma zonę, a jesli nawet nie ma to jak myslisz dlaczego? bo takich jak ty ma na pęczki i moze w nich przebierac, jedną zaliczy, bierze sie za drugą. jesli porządny to ma zonę więc daj mu spokoj.