Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojej

moja waga.

Polecane posty

Gość mojej

Dzisiaj dowiedziałam się, że jestem anorektyczką,bo mam 177 cm wzrostu i 52kg .

Gość mojej
Wszyscy próbują uszczęśliwiać mnie na siłę. Jestem po grilu u rodziny wręcz zmuszali mnie do jedzenia.

Gość weź przestan!
anoreksja to choroba psyciczna! Jeśli nie myślisz że jesteś gruba, nie odchudzasz sie ciągle to lala Kurwa anoreksja! Choroba ta jest w głowie że dziewczynię normalnie kości wystają a ta ciągle nic nie je twierdząc że musi schudnac.

albo wieloryby zazdroszcza, albo to sama babcie ktore boja sie ze wojna nadejdzie i trzeba zgromadzic zapas sadla albi dziadki ktore twierdza ze kobieta muesi miec czym oddychac, na czym siedziec i lupac doopa orzechy

mam taka sama rodzine, dla nich 168 i 52 kg to juz anoreksja, bo kazdy powinien miec tyle kg ile cm ponad metr, no ale to starzy ludzie i wiekoszosc ze wsi

Gość ElEN-A
Ja waze 50-51 przy wzroscie 156 i jestem szczupla. Ty jestes ode mnie wyzsza, wiec sie nie dziw komentarzom, ale albo je ucinaj albo nie zwracaj uwagi. Pytacie autorke o anoreksje-gdyby ja miala, to w zyciu by sie nie przyznala:P Druga opcja-zalozyla temat, by jej zazdroscic.

Gość ElEN-A
Uwazam, ze to nie ilosc kg jest wazna, ale to, jak sie onae rozkladaja , jakie sie ma proporcje ciala. Pisalam, ile ja waze, mam jednak 2 kolezanki, ktore maja 5-8 kg wiecej a sa mojego wzrostu i tez wygladaja bardzo dobrze. Wiec reguly nie ma.

Gość DOBRZE JEST
ja mam 175 i 52kg, i jest bardzo dobrze, nie jestm chuda, zalezy jaka masz budowe