Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faN ruSKIch

Czemu Polki twierdzą że Ukrainki i Białorusinki to tandeciary?

Polecane posty

Gość faN ruSKIch

I w dodatku są oburzone że nam Polakom się to może podobać. Widziałem już parę takich opinii na kafeterii.

Gość zgodzę się z autorem
nasze rodaczki wytykają dziewczynom zza wschodniej granicy tandeciarstwo, to że noszą za krótkie mini, za kuse bluzki, za duże dekolty. Że noszą rajstopy do butów z odkrytym paluchem, że nie umieją się malować itp. Ale przynajmniej u takiej dziewczyny widać piersi, nogi i pupę, a nie jak u dziewczyn w Polsce, pełen lans i stylizacja, świetne ciuchy, legginsy, obcisłe jeansy, takie buty, takie tuniki, tylko jak się człowiek chce na szybkiego do psiochy dobrać, to nie wie gdzie rękę włożyć. A najlepiej żeby w ogóle nie wkładał, bo to drogie ciuchy i porozciąga. A tam na wschodzie jest spódnica albo sukienka, raz-dwa majtki ściągnięte, wszystko podwinięte nad biust, stanik ściągnięty na bok i taki seks że aż wióry lecą :classic_cool:

Ja lubie patrzec na ladne kobiety wiec ani troche nie jestem zazdrosna o urode innych, i jesli sa ladne to sama pochwale :) Tandeciarstwa i taniego wygladu nie lubie, ale o gustach sie nie dyskutuje, prawda? :)

Gość miałem kiedyś na wsi
znajomą, też straszną tandeciarę, ale niesamowicie chętną i z baaaardzo małymi oporami. Także akcje typu palcówki za przystankiem PKS, albo lody w krzaczorach były na porządku dziennym. Kręciło mnie w niej jeszcze to że zawsze miała przy sobie kondomy Caresa (mówiła że jej się laski z opakowań podobają)

Gość zgodzę się z autorem
vera puchatek -> strzał kulą w płot, ta panna nie była prostytutką ;)

@faN ruSKIch „Czemu Polki twierdzą że Ukrainki i Białorusinki to tandeciary? I w dodatku są oburzone że nam Polakom się to może podobać." To jak jest w końcu, są tandeciarami i Ci się podobają, czy nie są i Polki się mylą?

Gość faN ruSKIch
podobaja mi sie. Nie wiem czy sa tandeciarami czy nie, wiem ze nasze rodzime panie wyzej sraja niz doopy maja

Gość o dziwo nasze
kochane rodaczki nie kontratakują :D Coś w tym musi być :classic_cool:

Gość kontratakujacy robaczek
jestem 🖐️

nie bywam na Ukrainie:classic_cool: ale z opowiadan wiem ze sliczne kobiety a w smoleniu wódy przewyższają Polaczków :P

Gość kasia.. weneryczka
bo stanowią nieuczciwą konkurencję!

dla mnie to żadna konkurencja:classic_cool: lecą na Polaków by móc sie wydostać z zaściankowej zacofanej i biednej Ukrainy na lepsze życie:P jak sie w Polsce dupą odrosnie kosztem jakiegoś Polaczka to sie pruje dalej na zachod ;)

Gość opsasasa
e tam

Gość pomaranczem wojowales od pomar
cukierek29 wiekszych bredni nie slydzalem:Oglupis jak but

Gość kasia.. weneryczka
znam tylko 3 z czego jedna ładna. nad resztą wszystko sie lituje bo takie biedne... wnoczki wołyńskich siekierników:O

Gość kasia.. weneryczka
3 i jedna w miare ładna. w sumie 4

Gość niby dlaczego cukierek29
opowiada brednie. A co do lecenia na Polaków w celach majątkowych, to jak nazwać to że nasze rodaczki lecą na wyjazdach do Egiptu czy Tunezji na beżowych czyścicieli basenów, podawaczy ręczników itd. A co najlepsze część z nich się potem zakochuje bez pamięci w swoich brązowych lowelasach, przysyła im z PL kasę, komórki, żeby ukochani mogli do nich dzwonić. A ukochani dzwonią - w przerwach między drylowaniem szpar kolejnych turystek z Polski :classic_cool::D

jak sie bierze za żone słodką panterkową niunie żywcem wyrwaną z kasy w biedronce i daje jej kase na Tunezje to sie ma kwiatki:classic_cool:

Gość kasia.. weneryczka
co masz do kasjerek z biedronki? szowinistka

Gość kasia.. weneryczka
btw arabów najczęściej dotują nowobogackie niedopieszczone biznesumeny w średnim wieku

Gość niby dlaczego cukierek29
tam nie tylko laski zza lady w Biedronce się prują. Nasze tak zwane przebojowe, wykształcone i nowoczesne kobiety sukcesu też tam szparami świecą :P

:D:D przepraszam znam kilka takich sprytnych niuń które dzieki kasie mialy okazje poderwac albo regionalnego biznesmena czy obcokrajowca:P malzenstwa srednio-udane ;) Egipt to forma odskoczni od zapracowanego impotenta :D:D

niby dlaczego cukierek29 tam nie tylko laski zza lady w Biedronce się prują. Nasze tak zwane przebojowe, wykształcone i nowoczesne kobiety sukcesu też tam szparami świecą xxxx nie wiem :) zapewne i świecą ;)

Gość truchtam..
po co wrzucac wszystkich d jednego wora? zarowno polki jak i inne nacje moga byc tandetne, wystarczy spojrzec na te wszystkie zrobione na blond z pasemkami, po solarium i z tipsami, w jeansach i sztucznych skorach..zenua

Gość wracając do tematu
Powiem, że pomimo że kręcą mnie moje koleżanki i znajome, kobiety nowoczesne i wylansowane, to mam gdzieś taką tęsknotę za seksem gdzieś na zabitej dechami wiosze, z prostą laską, ubraną tak właśnie trochę tandetnie, jak w biednych regionach Polski, z niegolonym bobrem a nawet nie goloną pod pachami i na nogach, gdzieś w stodole, na polu czy za remizą, taki naturalny, lekko zwierzęcy seks jak pies z suką ;)

Ja opisuje swoje doświadczenia,Ukrainki,które poznałem . Nie ma dla mnie nic złego (wręcz dostrzegam plusy ),że One przyjeżdżaja do PL w poszukiwaniu lepszego życia.Lepszych imigrantow nie widzę (somalia ,afryka ???-jak w UK -rozmnazaja się jak króliki i siedzą na zasilkach ) .Ambitne ,pracowite kobiety zawsze szanuję .Bialorusinek nie znam .

Gość kasia.. weneryczka
biznesmeny tak w biedronce kupują?:O eee chyba nie,

Gość kasia.. weneryczka
wietnamczycy są lepsi! pracowici grzeczni i pracy nie kradną!

cukierek masz racje :) znam jedno malzenstwo gdzie kobieta to Ukrainka...moze nie ostatnia pieknosc ale jedno jest pewne dba bardzo o dom i meza:) i cięzko pracuje:) ale wodke wypic moze :D:D