Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietawpotrzebie:D

ból gardła!!!!!pomocy

Polecane posty

Gość kobietawpotrzebie:D

Znacie coś skutczngo na ból gardła?? tak mnie boli,że nawet śliny nie mogę przełknąć:( Biore aspirin i septolux w areozolu i zero poprawy

Gość kafeterianka dobra rada
Idź do lekarza, jeżeli dzisiaj przyjmuje. Może załapiesz się na pomoc weekendową, czy jako to się tam nazywa. Na ból gardła dobre jest płukanie gardła łyżeczką wody utlenionej rozpuszczonej w szklance wody.

Gość Gość

U mnie zatkane zatoki przynosowe, żona podobnie, syn obawiam się również odziedziczył, bo już się powoli zaczyna narzekanie. Ogólnie mamy w domu inhalator Novama Familino PRO Flaem i coraz częściej korzystamy. Sprawdza się dobrze z solą fizjologiczną. Mam spory zapas. Zalecam wziąć, bo oczyszcza zatoki, a jakoś długo siedzieć nie trzeba. Nie jest to jakiś dyskomfort, ot po prostu kolejna rutyna prozdrowotna.

Gość Irek

Jeżeli gardło boli tak, że nie można przełknąć śliny, to jest już na prawdę źle. Ja staram się nie dopuścić do takiej sytuacji i już przy pierwszych objawach przeziębienia zażywam tabletki Pelafen. Mają naturalny skład i bardzo skutecznie zwalczają pierwsze objawy.