Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poooowwa

Towar nie zgodny z opisem

Polecane posty

Gość poooowwa

Witam, proszę o pomoc. Kupiłam na allegro wózek. Miał być w bardzo dobrym stanie niestety okazało się że stelaż wózka jest tak pokrzywiony że nie nadaje się do użytku. Sama spacerówka była w stanie bdb. Pisałam do sprzedającego ponieważ chciałam się dogadać i oddać stelaż do naprawy na koszt sprzedającego. Sprzedający twierdzi że stelaż jest w bardzo dobrym stanie!? Nie chce słyszeć o naprawie na jego koszt. Spacerówka mi się podoba nie chce jej zwracać bo właśnie w takich kolorach poszukiwałam od dłuższego czasu. Czy zostaje mi tylko zwrot wózka? Czy mogę coś zrobić żeby pokrył koszty naprawy?

Gość karolica
proszę napisać do allegro oni to załatwią , nie raz tak robiłam i wszystko poszło po mojej myśli.

Gość poooowwa
Rozpoczęłam spór ale niestety to nic nie dało. Sprzedający nadal twierdzi że przedmiot jest zgodny z opisem.

Gość poooowwa
Proszę o pomoc.

Gość poooowwa
Nikt? :(

masz 10 dni na oddanie towaru bez jakiegos wiekszego uzasadnienia, wiec mozesz zwrocic ale wszystko a spacerowce pewnie gdzies znajdziesz

Gość poooowwa
Nie chce go zwracać, ponieważ tak jak pisałam wcześniej zależy mi właśnie na tych kolorach a barrrdzo długo ich szukałam. Czy nie ma innej możliwości oprócz zwrotu? Co mogę zrobić żeby sprzedający pokrył koszty naprawy?

Gość poooowwa
Nikt nie miał podobnej sytuacji? :(