Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROR z kom.

Podobno bardzo za mna teskniliscie?

Polecane posty

Gość ROR z kom.

Wiec juz jestem moi fani drodzy, wasza ROR jest z powrotem. Pisze z kom.bo mi komp.wysiadl ;)

Gość chytra lisiczka888
ror a czy to prawda, ze ty i nielubieuk bedziecie razem wynajmowac jakies baraki? i ze bedziesz u niego sekretarka w firmie, ktora zajume sie lapaniem szczurow? si-xa mi tak wczoraj na fejsie napisala

Gość ROR z kom.
To nieprawda ;) nie wiem nawet kto to jest ten nielubieuk. nie przywiazuje uwagi do nickow. Teraz troche udzielam sie na dziale uczuciowym. Lubie doradzac innym. Ale jak mi sie znudzi to wpadne do was i bede pisac moje esseje na 10 stron zeby doglebnie wam przekazac moja wiedze ;) as easy as it is ;)

Gość chytra lisiczka888
nie znasz nielubieuk???? a to klamczucha ta si-xa! mowila mi tez , ze mialam namietny romans z prezesem wertypem, ale zdradzilas go z senatorem...

Gość chytra lisiczka888
znaczy ze ty mialas.....a wogole jak doradzasz na uczuciowym to mi doradz tez bo mam dwoch kandydatow na randke i widzialam tylko ich focie na profilu, jeden jest lysy i w dresie nike a drugi tez lysy i w dresie lonsdale, ktorego wybrac? czy mam byc materialistka i wybrac tego w nike czy poleciec na tego w lonsdalu bo ma podobno wielkiego ptaka w gaciach

Gość na razie azjatycka
nie dziala bo ROR nie daje rady obrobic dwoch dzialow pod kilkoma nickami, w koncu jeszcze na pomaranczowo broni siebie :D Dawno nie bylo takiego zjeba na kafe :D