Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anussia243

Znajomi mnie olali - co dalej?

Polecane posty

Gość Anussia243

Hej, piszę z takim problemem: Miałam wczoraj zakończenie roku (kl. maturalna). Zaproponowałam wypad na kawę - chętne były tylko 4 osoby ( i to takie, z którymi ja jakoś bliżej się nie koleguję, nie spotykam prywatnie, nic). Podpytałam tych najbliższych znajomych czy idą - wszyscy zaczęli nagle się wykręcać, że nie mogą, że nie chcą, potem szybko się zmyli. Okazało się, że poszli razem na imprezę do jednej z moich najbliższych koleżanek, gdzie znaleźli się wszyscy z naszej ,,paczki" + osoby, z którymi nie mieliśmy aż tak dobrego kontaktu; a to wszystko poza.. mną. No i teraz zapytanie - co ja mam w tej sytuacji zrobić? Od wczoraj strasznie to przeżywam, bo wydawało mi się, że się lubimy, w tej chwili mam ochotę po prostu strzelić ogromnego focha, ale to dziecinne. Powinnam udawać, że nic nie wiem, czy, że tak bardzo dobrze się bawiłam, czy pokazać, że jest mi cholernie przykro? Olać takich znajomych czy zaakceptować, że niekoniecznie muszę być wszędzie? Porozmawiać z nimi czy nie?

Gość a kogo to obchodzi?
porozmawiaj z nimi spytaj czemu cię nie zaprosili i powiedz że jest ci ogromnie przykro z tego powodu.