Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koronkova lova

Pasuje założyć taką ramoneskę na komunie?

Polecane posty

Gość Ania2424224224
zalezy od pogody ,ale raczej nie pasuje . Lepszy byłby jakiś elegancki żakiet

Gość koronkova lova
Mam pełno żakietów,ale każdy będzie w żakiecie.Sama nie wiem :(

Gość koronkova lova
Ta ramoneska jest z dobrej mięciutkiej skórki naturalnej,myślę że mogłaby pasować do zwiewnej sukienki.

Gość Ania2424224224
.

Gość Ania2424224224
jak chcesz ,ale wg mnie nie bedzie pasowac .. Jest tyle modnych i ładnych żakietów ... ramoneska ok ,ale na codzien

Gość Ania2424224224
choć raziło to może i nie będzie ,ale ... jakoś mi się to gryzie ze zwiewną sukienką

Gość koronkova lova
up

Gość mamamama524
a moim zdaniem super :-) sama byłam w ramonesce na komunii mojej córki, żakiet? stop nudziarom!!!!

Gość koronkova lova
mamamama524 no właśnie ja nie lubię nudy w modzie,wiadomo że dekolt,mini odpada do kościoła,ale taka ramoneska z dobrej skóry myślę że tak.

Gość gfdhfdhdf
ramoneska fajna, ale według mnie nie na komunie. w takieju kurtce możesz iść na impreze, randke, na zakupy czy spacer ale nie na komunie. na komunie wypada zalozyc cos bardziej eleganckiego

Gość gfdhfdhdf
a moim zdaniem super sama byłam w ramonesce na komunii mojej córki, żakiet? stop nudziarom!!!! xxx to nie nuda tylko kultura i wiedza co na jakie uroczystosci sie ubiera

Gość koronkova lova
o co ci chodzi Ona jest z zary

Gość koronkova lova
gfdhfdhdf zapewniam że jest to elegancka kurtka która pasuje i na takie uroczystości

Gość mamamama524
12:44 [zgłoś do usunięcia] gfdhfdhdf a moim zdaniem super sama byłam w ramonesce na komunii mojej córki, żakiet? stop nudziarom!!!! xxx to nie nuda tylko kultura i wiedza co na jakie uroczystosci sie ubiera hahaha a Twoim zdaniem taka kurtka jest "niekulturalna" ?:-D niektórym z Was to młotkiem trzeba by pewne naleciałości z głowy wybijać :-)

Gość koronkova lova
Poza tym jestem matką chrzestną a nie rodzicem.

Gość truchtam..
nie moge otworzyc tego linka mozesz podac jeszcze raz poprawnie

Gość gfdhfdhdf
Przecież wiem jak taka kurtka wygląda :) obecnie jakieś 65% dziewczyn nosi takie. Kurtka jest ładna, ale moim zdaniem nie na komunię

Gość koronkova lova
mama no widzisz każdy na kafe mówi to nie pasuje tamto nie pasuje a potem widać jak chodzą panny ubrane z tyłkami na wierzchu i cyckami :O

Gość koronkova lova
gfdhfdhdf 65% nosi tandetne plastikowe a ta jest z dobrej skórki ;)

Gość taka jedna z zamosia72827
ta kurtka to dopiero nuda, polowa dziewczyn na ulicy w takich lata. a laska na zdjeciu z linka ktory wyslalas jest nudna az do porzygania. poubierana w ubrania z sieciowek, ani to ciekawe ani interesujace. teraz wiekszosc dziewczyn ma taki styl bo ciagle lataja do reserved, h&m, zary czy new looka

Gość taka jedna z zamosia72827
mama no widzisz każdy na kafe mówi to nie pasuje tamto nie pasuje a potem widać jak chodzą panny ubrane z tyłkami na wierzchu i cyckami TO ZE KTOŚ ODRADZA UBRANIE JEJ TEJ RAMONESKI NA KOMUNIE, NIE ZNACZY ZE LATA Z GOLYMI CYCKAMI :/ A TA KURTKA JEST JUZ NUDNA AZ DO PORZYGANIA, WIEKSZOSC TEPYCH LASEK MA TAKIE

Super jest ta kurtka, do eleganckiej sukienki będzie świetnie wyglądała. Jakieś 90% kobiet będzie w marynarkach i żakietach, zakładaj i nawet się nie zastanawiaj. Nie rozumiem dlaczego niby nie wypada założyć na komunię takiej kurteczki.

Gość gfdhfdhdf
owszem, wiele jest takich co ciuchy kupują chyba na bazarze u ruskich, ale ja widuję też dziewczyny poubierana w stosunkowo drogie ubrania, buty za 500zł, zegarek 7 stów, itp

Gość mamamama524
może i większość teraz takie nosi ale jak sama zauważyłaś nie na komunie, na komunie zakładają babcine żakiety więc autorka w takiej kurtce na komunii nie będzie nudna :-P Ja ją miałam już ładnych kilka lat temu i dlatego że czuję ten klimat a nie przez ubieranie się w sieciówkach ( w czym nie widze nic złego)

Gość bialy miś:)
ubiera, ubieraj. Jak widze dziewczyne ubrana w taka kurtke to mam ochote pawia puscic. czy wy nie macie mozgu swojego? jak się na coś upra to wszystkie potem lataja tak samo ubrane. Najlepiej ubierz sobie ta kurtke, dodatkowo zloty zegarek na reke, na druga jakies kolorowe bransoletki i będziesz super wygladac, jak gimbuska