Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lovedove

Wadliwy test

Polecane posty

Cześć, mam problem. ok 2 tygodni temu miałam okres, był bardzo bolesny, i obfity. Jednak mój chłopak przyznał mi się , że przed okresem zdarzyło mu się popuścić i to trochę sporo mu uleciało. Okres minął normalnie, ale po nim czuje się dziwnie. Od dwóch dni mam mdłości, wahania nastrojów, pobolewają mnie piersi. Praktycznie nic nie mogę jeść oprócz tego na co w tej chwili mam ochotę. Wczoraj wieczorem zrobiłam 1 test wyszedł negatywny. Czy to możliwe , iż mogę być w ciąży? Czytałam wiele artykułów na ten temat , że podczas ciąży są krwawienia. jednak te które miała ja było zbyt obfite. Mam drugi test, i chciałam go zrobić dziś jednak wczoraj jak się kochaliśmy znów nie zdążył i chyba namówię go na gumki. 2 test chciałabym zrobić w następną niedzielę. Strasznie mi słabo. Może to jakaś choroba? Zostało mi jakieś 2.5 tygodnia do następnego okresu więc to chyba nie jest możliwe , żebym tak szybko miała objawy przed okresem. Przed miesiączką i w trakcie też, miałam okropne bóle jajników czy to też może coś znaczyć? Strasznie się w tym wszystkim pokręciłam. Proszę o sensowne i wyrozumiałe odpowiedzi . :) Pozdrawiam

Gość dumyeilefkfrff
Nie zabezpieczasz się to jest ogromne ryzyko ciąży.

Gość dumyeilefkfrff
Zrób jeszcze jeden test ciążowy

No tak zrobię ale dopiero w niedzielę. Chaiałam tylko wiedziec czy to jest możliwe , ze mogę być w ciazy mimo okresu, i czy to może być jakaś choroba a nie ciąża. Jestem pełna wątpliwości. Oboje zdecydowaliśmy , że nie będziemy się zabezpieczać. Tylko szukam potwierdzenia na to czy jestem w ciąży czy też nie.

Gość ghgytutu90
miałaś okres, test negatywny- w ciąży nie jesteś. ale jak twój chłopak regularnie "popuszcza"[zakładam, że nie kupę w gacie], to w końcu się doczekasz, być może juz w następnym miesiącu.. a złe samopoczucie może być spowodowane milionem różnych rzeczy, a nawet stres i strach przed ciążą mogą sie manifestować w postaci fizycznych dolegliwości.

Gość ghgytutu90
i jeszcze dodam, że przy takiej "antykoncepcji" jaką stosujecie, to nie ma sensu panikować, tylko raczej psychicznie nastawiać sie na to, że ciąża, to tylko kwestia czasu i o ile nie jesteś bezpłodna, to w ciagu 2 lat zostaniesz matką słodkiego "bejbi". zacznij robić malutkie sweterki na drutach i kompletować wyprawkę.