Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lennox

Czy zaproszenie na facebooku chłopaka, który mi się podoba jest glupie?

Polecane posty

Gość Lennox

Podoba mi się pewien chłopak. Widziałam go pare razy w szkole. Nie znamy się, nie mamy wspólnych znajomych, nic kompletnie. Chciałam się dowiedzieć jak się nazywa i szukałam tak po fb i znalazłam go. Chciałabym go zaprosić i z nim pisać, ale brak mi odwagi. Boję się, że odbierze mnie negatywnie albo mu się nie spodobam. Znając życie pewnie zapytałby się czy się znamy.. I co miałabym odpisać? Pewnie zawaliłabym sprawę. Mam mało odwagi, bo boję się że mnie wyśmieje i tylko się zawiodę. I też wydaje mi się, że takie przez fb jest trochę dziecinne i źle mnie może odebrać. Dziewczyny poradźcie co mam robić? Zaryzykować czy lepiej dac spokój? I co miałabym mu odpisać jakby co?

kiedyś zparosiłam fajnego bruneta do znajomych, zaproszenei przyjął i an tmy skonczyła się nasza przygoda :D Tobie wróżę to samo

Gość gość
Taka dzisiaj moda na poznawanie się przez internet.Uwazam to za niefajne. Lepiej poznać się na szkolnym korytarzu, koloniach i wakacjach. Póki go nie znasz nie zapraszam bo nie wiadomo co Ci wywinięte na necie, udostępniasz mu już swoją prywatność a jeszcze go od znasz. Nie lepiej poprosić gogos kto go zna o takie zaaranżowane spotkanie na korytarzu w szkole , żeby ktoś kogo ty znasz przedstawił Cię mu czy coś w tym stylu. Tak się kiedyś robilo. I było fajnie. Pozdrawiam.