dieta1000 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 hej:) czytajac duzo na tym forum o osobach ktorym udalo sie zrzucic kilka kilo, postanowilam sobie ze i dzisiaj ja zaczne cos ze soba robic. Mam zamiar zrzucic ok 6 kilo, a zakladam ten watek aby miec mobilizacje do osiagania efektow. Moja dieta bedzie sie opierac na jedzeniu regularnym ok 4-5 poislkow dziennie, ale zeby bilans kaloryczny nie przekraczal 1000 kcal, do tego lekkie cwiczenia tak zeby ujedrnic sie a niekoniecznie forsowac przy tak malej kalorycznosci. ktoś sie dołącza, dobrze by miec tu osobe z ktora wzajemnie bedziemy sie podtrzymywać na duchu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dieta1000 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 nikt nie chce schudnąc?:P to sama dla siebie będe pisac:) Moj bilans na dzisiaj to 800 kcal, juz mam przygotowana sałatke na kolacje:) Nie jest tak trudno jak myslałam:) Mam nadzieje ze do konca maja zrzuce te 6 kilo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SimpleBeauty Napisano Kwiecień 27, 2013 A z czego ty chcesz chudnąć? wymiary masz świetne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dieta1000 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 niestety niezbyt dobrze sie czuje w moim ciele:( mam wrazenie ze przy tym wzroscie jestem zbyt masywna.. jeszcze rok temu wazyłam 52-53 kilo i czułam się idealnie, wiem ze niektorzy pomysla sobie nie wiem anorektyczka albo cos ale chodzi mi o to zeby jeszcze lepiej sie czuc niz teraz, najbardziej zalezy mi aby schudnac w udach. zobaczymy co wyjdzie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dieta1000 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 Jestem własnie w pracy, jest niestety tak nudno i totalny brak ruchu... Przez te nudzenie chętnie bym coś zjadła ale powstrzymuje sie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dieta1000 0 Napisano Kwiecień 27, 2013 moze zna ktos sposoby na cwiczenia ktore mozna robic dyskretnie w pracy?:Ptak zeby ludzie sie krzywo nie patrzeli:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuśka8877 Napisano Kwiecień 27, 2013 A ile masz cm wzrostu autorko tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuśka8877 Napisano Kwiecień 27, 2013 wybacz dopiero zauważyłam stopkę :) zazdroszczę wagi ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dieta1000 0 Napisano Kwiecień 28, 2013 o super ze ktos napisal szkoda ze zorientowalam sie pozno:( ale straciłam wiare ze ktos tutaj cos napisze;p Dzisiaj jest drugi dzien, waga stoi, ale wiadomo pierwszy dzien, niestety zjadłam o 250 kcal za dużo, dzisiaj redukuje do 750:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mamuśka8877 Napisano Kwiecień 28, 2013 Spoko jestem na tym drugim topiku 1000 kcal. Jeśli wytrzymasz na 750 kcal to szacun :) Chyba, że machniesz lekką kolacyjkę :) chociażby pomidorka z cebulką i łychą jogurtu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach