Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skrępowany ktuś

moje jelita formują dziwną kupę

Polecane posty

Gość skrępowany ktuś

normalnie stolec powinien być podłużny i wąski, żeby łatwo sie dał wydalić. od jakiegoś czasu mój kał to twarde kule jakby piłki, które bardzo trudno wysrać. czasem aż krew na papierze widzę(nie mam hemoroidów) czy to mogą być objawy jakiejś choroby? temat jest powazny

Gość skrępowany ktuś
dochodzi do tego, ze boję się jeść, aby jak najdalej odwlec wizytę w toalecie.

Gość dsaaaaaaaa
no to na zatwardzenia wyglada, tez mam tak od czasu do czasu. musisz przyjmowac duzo plynow, jesc owoce, kasze, kefiry tez sa dobre. no i unikac potraw ciężkostrawnych i ograniczyc slodycze.

Gość skrępowany ktuś
up

Gość lkakooa
zatwardzenie jak nic

Gość skrępowany ktuś
dzięki za odpowiedź. zaparcia miewałam wczesniej, ale nigdy nie miałam takiego stolca. nie wiem czy powinnam iść z tym do lekarza. jest to krępujace dość, bo co miałabym powiedzieć?:( ttutaj wiem, że o wszystkim swobodnie mozna powiedzieć. jestem osoba szczupłą. nawet bardzo. nie przejadam się. ale fatycznie niezbyt dużo piję. często mam też uczucie pełnosci w brzuchu, albo po jedzeniu dopada mnie senność. toalety powoli sie zaczynam bac i robi sie to moją obsesją. wszystko co wezmę do ust od razu myśle jak i kiedy mi sie strawi.

Gość skrępowany ktuś
no i właśnie pytanie- czy takie dziwne zaparcia mogą być objawem jakiejś powazniejszej choroby?:(