Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem co jem .

Prośba do osób, ktore uważają, że ich codzienne menu jest zdrowe

Polecane posty

Gość wiem co jem .

Czy moglibyscie przedstawic swoj jadlospis chociaz z jednego dnia?

Gość sky0912
chleb kupuje ciemny, taki suchy z ziarnami, no i co jem pomidory, serek wiejski, rybki, warzywa i owoce, pije mleko jem jajka, pije soki ze swiezych owocow, nie odzywiam sie super zdrowo ale po prostu to co jem mi smakuje, nie jem miesa, nie ciagnie mnie specjalnie do slodyczy, czasem ze znajomymi wychodze to wiadomo i alkoholu sie napije i zjem cos typu pizza

Gość kierowca rosomaka
słuchaj organizmu, on sam woła o niedobory nie zarzyło ci sie, że dałabys sie pokroić za miskę buraczków albo kiszona kapustę czy pomidory?

Gość Nie wiem o co chodzi?
Śniadanie: Serek wiejski, szczypiorek pomidor, czosnek, chleb pełnoziarnisty( taki pasteryzowany, cięzki w foliowym opakowaniu z całych ziaren) 2 śniadanie: Kefir, musli, płatki błonnik, rodzynki, jabłko, suszone morele, ew banan do tego Obiad: Kasza gryczana, jakieś mięsko, ewentualnie gulasz, leczo czy coś takiego, surówka jakaś Jakiś owoc Podwieczorek: Owoc, jogurt naturalny, albo kefir czy maślanka, jakieś ciastko Kolacja: Twarożek z rzodkiewką szczypiorkiem, pomidorem, albo ewentualnie kanapki z żółtym serem czy jajkiem i jakimś warzywem 2 kolacja: jakiś serek wiejski, albo jogurt czy kefir Dziennie myślę, że jem około 3500 kcal

Gość Nie wiem o co chodzi?
Aha jeszcze zapomnaiłem dodać że do kanapek czy serka twarożku dodaję też kiełki

Gość kropelkadeszczowa
2 kromki razowca z serem białym lub chudą wędliną świeży sok z warzyw -mix ok 100ml jabłko, lub inny owoc chude parowane mięsko z ziemniakami, kaszą lub ryżem + sałatka z warzyw jogurt ok 140g 2 razowce z wędliną . Do tego piję ok 1,5l wody niegazowanej, 2 kawy z cukrem niestety. Czasem wkradnie się wafelek mały, lub odrobina coli, albo podjem kilka plastrów indyka w galarecie itp. ale sporadycznie. Jestem na tej diecie od 2 tygodni. Czuje się świetnie :D.

Gość kropelkadeszczowa
Ważne- chleb piekę sama- otrębowy z ziarnami.