Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

siła_spokoju

do kobiet pytanie

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia]fiku mikuuu nigdy nei zdarzyło mi sie by mężczyzna proponował, zawsze stawiał mnie przed faktem dokonanym, nie dając wyboru" xxx ojej - to wpsolczuje ;/ ja nie cierpie facetow ktorzy nie licza sie z moim zdaniem;/

"nigdy nei zdarzyło mi sie by mężczyzna proponował, zawsze stawiał mnie przed faktem dokonanym, nie dając wyboru"" ­ chyba piszesz o wyobrażonym mężczyźnie, gdyż jak dobrze pamiętamy, odkąd piszesz na kafe nie byłaś na żadnej randce. ­ sytuacje z podstawówki się nie liczą :D

Gość gurururu89
"symbolicznie zapłacić" hahaha jak sie płaci symbolicznie? dorzuca 2 grosze? pokazuje 5 zł i chowa z powrotem do portfela? kretyn. a do lasek podlizujących sie biedakom z kafe: wasi faceci, to tacy sami frajerzy jak ci z kafe i skąpiradła. sensowny facet nie pozwoli kobiecie zapłacić na randce i tyle. głupia ROR sie cieszy, że facet na pierwszej randce z przyjemnościa schował portret i pozwolił jej zapłacić i tłumaczy sobie to tym, że ona ma klasę:D pewnie poznał cię w necie i uznał, że taka zdesperowana laska, to wszystko przełknie, nawet kopa w doopę na pierwszej randce pod warunkiem, że będzie druga:D

Gość gurururu89
*portfel

"gurururu89 głupia ROR sie cieszy, że facet na pierwszej randce z przyjemnościa schował portret i pozwolił jej zapłacić i tłumaczy sobie to tym, że ona ma klasę" xxx hahaha ;-) z czego ROR sie cieszy to ty sie nigdy nie dowiesz, as easy as it is;-) xxxx pewnie poznał cię w necie i uznał, że taka zdesperowana laska, to wszystko przełknie, nawet kopa w doopę na pierwszej randce pod warunkiem, że będzie druga" xxx dokladnie - poznal mnie na tym forum i przelknelam abosultnie wszyustko na pierwszej randce;-)

ROR zmien kobiete/y wszytkie ktore ja znam (pracujace) placa za siebie - ja od dawna nie randkuje, ale pamietam poczatki - pierwsze wyjscia - za pierwsza kolacje zaplacilam ja (choc to on zaprosil) i byl gotowy zaplacic, placilam za bilety do kina - on za drinki - i tak mamy do dzis, placi ten kto szybciej wyciagnie karte 123456 widzę, że znów się spotykamy. ;) poprzednie płaciły za siebie, nie żeby mnie nie było stać, po prostu takie były. czasem ja regulowałem rachunek, jak poszły "przypudrować nosek". ale ta jest jakaś inna. nawet gestu dobrej woli nie wykona, nie sięgnie do torebki czy nie powie, że ona stawia, albo płaci za siebie. nic. przyjedź. odbierz ją spod domu, pojedź do baru, kup, zapłać i odwieź do domu. chyba na następne spotkanie zapomnę portfela. ;) w związku z nie jestem. pozdrawiam osobę która płaci za kawę symboliczne 5 zł. :D

Gość ewfewe
sensowny facet nie pozwoli kobiecie zapłacić na randce i tyle. 0 Kobieta, która jest wartościowym człowiekiem nie pozwoli na to, żeby facet za nią płacił w sytuacji gdy ona sama pracuje.

Gość Popieram ROR das
Przynajmniej jest kimś a nie jakąś głupią pińdzią za, którą facet musi ciągle płacić. Nie jest też pasożytem w związku. Jest ambitna i rozwija się zawodowo. Jest w stanie zaoferować facetowi coś więcej niż seks bo jest równorzędnym partnerem.

Gość gurururu89
17:24 tak sobie tłumacz wlasne nieudacznictwo. nigdy nie będziesz miał atrakcyjnej kobiety, zostają ci brzydule i panie z zerowym poczuciem własnej wartości. owszem kobieta z klasa chetnie sięga po portfel, ale nigdy nie wybierze faceta, który na ten widok równie chętnie go chowa, bo to jest bardzo niemęskie, a atrakcyjna kobieta ma wiele opcji.

Gość materialistki to nie chcę
gurururu89 17:24 tak sobie tłumacz wlasne nieudacznictwo. nigdy nie będziesz miał atrakcyjnej kobiety, zostają ci brzydule i panie z zerowym poczuciem własnej wartości. owszem kobieta z klasa chetnie sięga po portfel, ale nigdy nie wybierze faceta, który na ten widok równie chętnie go chowa, bo to jest bardzo niemęskie, a atrakcyjna kobieta ma wiele opcji.

Gość ewfewe
Stać mnie na wiele rzeczy i nieudacznikiem nie jestem. Oczekuje tego samego poziomu od kobiety. Nie będę brał sobie pasożyta na plecy nie jestem frajerem.

Gość a twojja matk
a, to musiala byc mega pasozytem, ze chodzila z toba w ciazy, przeszla porod, karmienie i wychowanie, co za pasozyt z niej!

Gość a twojja matk
moze jeszcze oczekujesz od kobiety, ze bedzie nosic te same ciezary co ty i bedzie sikac na stojaca:D:D:D

"owszem kobieta z klasa chetnie sięga po portfel, ale nigdy nie wybierze faceta, który na ten widok równie chętnie go chowa, bo to jest bardzo niemęskie, a atrakcyjna kobieta ma wiele opcji" ­ z tego co piszesz wynika, że według ciebie to kobieta "z klasą" chętnie chowa portfel. kto by chciał kobietę z taką "klasą"? :D

Gość gurururu89
to że stać cie na chipsy z biedry nie znaczy, że jesteś człowiekiem sukcesu. nie widziałam nigdy, żeby facet, który ma kasę i wysoką pozycję społeczną myślał takimi kategoriami i uważał, że wszyscy chcą na nim pasożytować. to jest charakterystyczne wyłącznie dla biedaków i/lub centusiów. jak idę z koleżanką na lunch, to zawsze sie kłócimy o to kto ma zapłacić- to jest taka "soft" walka o dominację, bo każda chce pokazać, ze jej sie lepiej powodzi itd. generalnie płacąc pokazujesz swoją dominującą pozycję na drabinie społecznej. prawdziwy facet chce i wręcz musi zapłacić za kobietę, bo sie z tym będzie źle czuł jak nie bedzie się mógł wykazać, a kobieta chce żeby facet zapłacił nawet jak sama zarabia 20 tys, bo to nie chodzi o kasę tylko o to co ta kasa reprezentuje. i o ile jak stawiam kolezankom driny w klubie, to czuję sie z tym super, to w identycznej sytuacji z facetem jest juz niefajnie, bo mimo równouprawnienia nie chcę faceta, który ma mniejsze "jaja" niż ja. a na koniec: jeżeli w sytuacji kiedy płacisz za przyjaciół czy kobietę czujesz się wycyckany zamiast czuć satysfakcję, to znaczy, ze ci jeszcze bardzo daleko do choćby umiarkowanego sukcesu życiowego..

"kto zaprasza ten płaci, co w tym dziwnego? " ­ nic :) ­ ale jeśli ciągle zaprasza tylko jedna osoba, to znaczy, że druga ma tę relację w... głębokim poważaniu, nieprawdaż? :)

Gość ewfewe
a twojja matk a, to musiala byc mega pasozytem, ze chodzila z toba w ciazy, przeszla porod, karmienie i wychowanie, co za pasozyt z niej! 5 Co ma ciąża i poród to pasożytnictwa? Moja mama przez pewien czas się mną zajmowała i wróciła do pracy. 4 moze jeszcze oczekujesz od kobiety, ze bedzie nosic te same ciezary co ty i bedzie sikac na stojaca 5 Jesteś już taką kretynką czy tylko taką udajesz. sikanie na stojąco to rzecz biologiczna a to by kobieta pracowała nie. Ty za to oczekiwałabyś by facet cię utrzymywał jak dziecko. PS. Chciałabyś utrzymywać zdrowego, w pełni sprawnego dorosłego mężczyznę, z którym była byś w związku?

Gość 7iklopol
po prostu żaba "kto zaprasza ten płaci, co w tym dziwnego? " nic ale jeśli ciągle zaprasza tylko jedna osoba, to znaczy, że druga ma tę relację w... głębokim poważaniu, nieprawdaż? 8888888 Dokładnie tak. Kobietom łatwo tak mówić kto zaprasza ten płaci bo one nigdy nie zapraszają, zawsze facet wychodzi z inicjatywą.

Gość komediowe pytania
widać ze twóraca tego wątku jest zabawny żałosny ...po prostu groteska jakaś !!!!! jesteś żałosny i tyle .. posłuchaj tej wypowiedzi , która mi sie bardzo podoba i przemyśl to sobie ..... Bo takie są zasady Savoir Vivre'u, zwłaszcza gdy w gre wchodzą symboliczne opłaty typu kawa czy piwo, dobrze wychowany mężczyzna bierze na siebie takie wydatki jeśli nie jest parweniuszem. Dodam że dobrze wychowana kobieta zna zasady grzecznościowe i nie czyni nietaktu poprzez liczenie co do grosza swojej drobnej konsumpcji , nie wciska swoich drobnych pieniędzy gdy sądzi że ma do czynienia z facetem na poziomie. (Zapytam ...kto cię rodził, że zadajesz takie pytanie do kobiet? )

Gość skoro facet jest
skoro facet jest żebrakiem to znaczy że nie stać go na kobietę ... więc niech siedzi w domu ....w 4 ścianach a nie chciałbny umawiać się z kobietami na poziomie sam tymczasem poziomu nie reprezentuje żadnego .... cóż ;/ brak słów .. Ale też nie wiadomo ile lat masz , może z gimnazjum jesteś skoro zadajesz tak banalne pytania świadczące o braku intelektu ????? braku kultury , wychowania i braku znajomości zasad savoir vivre;u

Gość ksm;kmsh
A ja powiem tak... Jakoś mi zawsze głupio gdy facet chce za mnie płacić- czuję się nieswojo. Ale przez jakiś czas spotykałam się z kim, kto mnie 'zapraszał' dość często do ekskluzywnych/drogich lokali, gdzie oczywiście płaciłam za siebie. Tragicznie stałam finansowo, aż wreszcie musiałam to ukrócić, bo nie stać mnie było na swoje przyjemności. Nie pasował mi ten układ. I jeszcze zadowolony z siebie, że miał pomysł na spędzenie czasu(bo ja oczywiście unikałam takich drogich miejsc, gdy to ja organizowałam na czas)

Gość frdftrgtrtryu6
Ja jestem dobrze wychowany i płacę za kobietę ale oczekuje w zamian seksu.

Gość nie wiem dobrze czy źle
wychodząc gdzieś - kino czy kafe ;) każdy płaci za siebie ( obydwoje pracujemy) zapraszamy się wzajemnie z okazji np urodzin ;) a ...😘... w pakiecie :classic_cool:

Gość Gxxxx
Skoro walczycie o rownouprawnienie to o co biega? Nie ma zmiluj sie.

"nawet gestu dobrej woli nie wykona, nie sięgnie do torebki czy nie powie, że ona stawia, albo płaci za siebie. nic. przyjedź. odbierz ją spod domu, pojedź do baru, kup, zapłać i odwieź do domu. chyba na następne spotkanie zapomnę portfela" xxxx ;-) dobrze kombinujesz - umow sie z nia na drug koncu miasta - przekonasz sie czy bedzie jej sie chcialo poswiecic czas , pieniadze wlasne i wysilek by z Toba spedzic czas;-) mozliwe ze trakruje cie jako KAOWca;-) xxx Popieram ROR das Przynajmniej jest kimś a nie jakąś głupią pińdzią za, którą facet musi ciągle płacić. Nie jest też pasożytem w związku. Jest ambitna i rozwija się zawodowo. Jest w stanie zaoferować facetowi coś więcej niż seks bo jest równorzędnym partnerem" xxx wiesz - nie ma co uogolniac, ja nigdzie nie pisalam ani o tym co robie ani co komu oferuje;-)

"owszem kobieta z klasa chetnie sięga po portfel, ale nigdy nie wybierze faceta, który na ten widok równie chętnie go chowa, bo to jest bardzo niemęskie, a atrakcyjna kobieta ma wiele opcji." xxx ok, ale to tez zalezy od tego czy tej kobiecie posiadanie mozliwosci placenia imponuje - jesli sama ja stac na wszystko to, bedzie miala inne oczekiwania wzgldem mezczyzny - mniej finansowo-ukierunkowane;-)

"a twojja matk a, to musiala byc mega pasozytem, ze chodzila z toba w ciazy, przeszla porod, karmienie i wychowanie, co za pasozyt z niej!" xxxx no ale jak to sie ma do tematu? matka robila to wszystko bo chciala chyba, co nie?;-) jesli robila to w innym celu to ma to swoja najstarsza nazwe;-)

"a twojja matk moze jeszcze oczekujesz od kobiety, ze bedzie nosic te same ciezary co ty i bedzie sikac na stojaca " xxx znalazla sie - "tradycjonalistka";-)

"gurururu89 generalnie płacąc pokazujesz swoją dominującą pozycję na drabinie społecznej. prawdziwy facet chce i wręcz musi zapłacić za kobietę, bo sie z tym będzie źle czuł jak nie bedzie się mógł wykazać," xxxxx hahahhaahhaah;-) zapomiansz kolezanko ze nie kazdy mezczyzna holduje twojej definicji tzw. "prawdziwego mezczyny";-) facet ktory zle sie czuje z tym ze kobieta placi - bo np. lepeij sobie radzi finansowo - to dla niektorych mieczak a nie facet;-) xxx a kobieta chce żeby facet zapłacił nawet jak sama zarabia 20 tys, bo to nie chodzi o kasę tylko o to co ta kasa reprezentuje. i o ile jak stawiam kolezankom driny w klubie, to czuję sie z tym super, to w identycznej sytuacji z facetem jest juz niefajnie, bo mimo równouprawnienia nie chcę faceta, który ma mniejsze "jaja" niż ja" xxx nie zgadzam sie - place za siebie i nie czuje sie ani dobrze ani zle gdy fecat placi z amnie - totalnie mi to ziwsa kto placi;-) skoro kazde z nas jest w stanie zaplacic;-)