Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karanfanfara

Pytanie TYLKO do facetów

Polecane posty

Gość djkajkajkajkk
a co trenujesz ? tak z ciekawości

Gość Karanfanfara
Dziękuję też za kubeł zimnej wody... Gdzieś w środku jestem romantyczką i marzyłam, że ten idylliczny plan może się ziścić... I w idealnym świecie On byłby na każde moje skinienie tak długo jak będę tego chciała, nie powie o nas nikomu i będzie jak w bajce... Aż będzie musiało się to skończyć, bo najpewniej w październiku pójdzie na studia do innego miasta. Powiedziałabym co trenuję, ale chyba i tak zbyt dużo danych osobowych podałam.

Gość djkajkajkajkk
ło matko

Gość Karanfanfara
Macie racje, nie wiem co ja sobie myślałam... Czasem trudno mi opanować moje żądze. Poszukam sobie dorosłego partnera, wśród znudzonych życiem obleśnych 30-latków.

Gość djkajkajkajkk
niby jakich ? nawet nie wiadomo ile masz lat chociaż pewnie 23, w tym roku 24 zaprós go po tym treningu do domu daj kieliszek wina , powiedz ,żeby sięzrelaksował bo musisz wziąc prysznic , przyjdz w szlafroku , powiedz ,że jesteś wykończona , i poproś o masaż stóp potem sytuacja się rozwinie , bądz przygotowana , że może spanikować więc ty go delikatnie pokierujesz jak spieprzysz sprawę to będziesz go mieć z głowy na amen

Gość Karanfanfara
Nie pozostaje mi nic innego niż pomacać go w trakcie treningów.. w końcu instruktorka może :D

Gość djkajkajkajkk
cała przyjemniośc polega na tym ,że nie wiadomo co się stanie a rozważanie wszystkich ewentualnosści , na kafe czy w myślach jest ciekawe ale mało obiecujące ponadto to co ty sobie o nim myślisz jest niczym w porównaniu z tym co on myśłi o tobie , bo jak dziewczyna jest seksowana , to facet zawsze pomyśli jaka by była w łóżku

Gość djkajkajkajkk
seksowana , haaa :) żadnego macania na treningu , zwariowałaś ? koniec rad

Gość myślenie pochwą ma przyszłość
chcesz mieć uporządkowane życie? wpadnij z nim, niechcący samo się uporządkuje

Gość Bozon
facet napewno ma dziewczynę i ostro z nią trenuje we dwoje.

Jak miałem 20 lat to podobały mi się nawet 47 latki i chętnie bym przedupczył taką nawet teraz. Duża zaleta takiego układu jest właśnie ta świadomość, że kobiecie chodzi tylko o seks, nie będzie zakochiwania się ani innych głupot. Choć w twoim przypadku ta różnica wieku jest znikoma, więc różnie może być.