Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieAndżela22

Facet z internetu chciał mnie zaliczyć na pierwszej randce

Polecane posty

Gość nieAndżela22

Było super az doszlismy w pewne miejsce, ustronne, pocałowal mnie i zacząl obmacywac, zlapał moją reke i chcial zebym wzięla ''go'' do ręki :/ Jakos sie wymigałam, bo wędkrzarz szedł ehh :(

Gość eee tammmmm
normalka, kobiety same nauczyly facetow ze mozna ruchac sie na pierwszym spotkaniu

Uciekałabym od niego. ale wiem, jak to łatwo powiedzieć. Niby widać, że chłopakowi zależy na seksie tak bardzo, że zaniedba inne aspekty relacji, ale przecież taki fajny, mądry...

Gość fwwweds
eee tammmmm normalka, kobiety same nauczyly facetow ze mozna ruchac sie na pierwszym spotkaniu we Dokładnie tak

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
a myślałaś że przyjedzie internetowy rycerz na białym koniu :D ? pewnie sie wystawiłaś na jakimś portalu randkowym i dziwisz się że potencjalny nabywca chciał przetestować towar z internetowego marketu, co by nie tracic czasu wszak w kolejce stoją dziesiątki nastepnych eksponatów :D zamieściłaś pewnei zdjęcie w róznych pozach na łace czy podłodze z cycami na pól ekranu a później się dziwisz :D gośc pewnie przyjechał bmv albo golfem i gibał się w rytm "ona tanczy dla mnie" w spodnaich z 3 paskami i piwem w ręce a ty teraz rozczarowana że jak to :D

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
a on jak wrócił to pewnie założył temat "na zdjęciu była chudsza o 20 kg, nie chciała się ruchać więc straciłem tylko paliwo zamiast umowić się z inną " :D następnym razem może najpierw się jakoś dogadaj z potencjalnym nabywcą tego sklepu w któym się wystawiasz nie będziesz niepotrzbnie tracic czasu na spacery po łakach.

Gość eee tammmmm
fiku mikuuu - kobiety tez, wypinając się na pierwszej randce. W jaki sposob Wy chcecie nawiązac dluzszą relacje w taki sposob? Jesli ktoś zje od razu deser to nie ma ochoty na obiad :D

no skoro to randka - to co w tym dziwnego?;-)

Gość nie dałaś mu?
jesteś aseksualna kłoda

Gość 3456789oplk
Ciekawe kobiety ciągle narzekają, że sami ruchacze, bawidamki, kretyni, źli faceci, że brak dobrych facetów dobrzy faceci narzekają, że są niezauważani absurd współczesnych kontaktów damsko-męskich

Gość drder
facet z internetu czy mężczyzna poznany w internecie??? zobaczył pustą lalkę to nic dziwnego:D

Gość Heniu
"kobiety ciągle narzekają, że sami ruchacze, bawidamki, kretyni, źli faceci, że brak dobrych facetów dobrzy faceci narzekają, że są niezauważani absurd współczesnych kontaktów damsko-męskich" - potwierdzam. Na ostatniej imprezie laska prawie wsadziła mi cycki w twarz. Kiedy zaproponowałem jej oralik i jeszcze 50 PLN ekstra to się obraziła, że ona nie jest taka. To jaka jest? I miałem tak już 24252525252 razy. Typowy profil na wysypisku potworów typu sympatia to ekspozycja ciała plus głupie wyginanie ryła - jak na fasadzie podrzędnego burdelu. A potem na 100% słyszę, że ona nie jest głupia ani łatwa. Więc jaka jest?