Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Omo Momom

NAUCZYCIEL- PROBLEM

Polecane posty

Gość Omo Momom

Jestem uczennicą II gimnazjum, mam 15 lat. Mój nauczyciel ma ok. 49 lat, uczy informatyki i jest... dziwny. Tzn, dziwnie się zachowuje w stosunku do mnie. Co chwilę się patrzy na mnie. Ok, samo patrzenie się to chyba nic złego, ale kiedyś na lekcji podszedł, że niby pomóc chce i gapił mi się w dekold. Nawet moja koleżanka powiedziała mi, że ten facen gapił mi się prosto w dekold. Potem powiedziała mi jeszcze, że jak szłam korytarzem to patrzył mi się na tyłek. Jakby tego jeszcze było mało, jak kiedyś wychodziliśmy z klasy i szedł tuż za mną to jego ręka dziwnym trafem znalazła się na mojej pupie. Cholera, nie wiem co o tym myśleć i nie wiem co robić.

postaraj się zebrać dowody, np niech ktoś zrobi zdj podczas takiej akcji i jak przyjdzie co do czego, że będzie cię chciał udupić to pokaż zdjęcia dyrekcji

Gość fdggg
Żałosna jestes pisząc tak. Po chuj miałaś dekolt ? Juz nie wymyślaj.

Gość perły przed wieprze
zapytaj następnym razemczy wolałby abyś teraz zdjeła majtki czy macanie przez kiecke mu wystarczy...

Gość fuuler
mniej myślenia o głupotach i wyobraźnia przestanie wariować

Gość perły przed wieprze
to w kontekscie nauczyciela :P czy uczennicy?

Gość Dekolt jeśli już...
Weź się z ortografię a nie gały wybałuszasz na nauczycieli, głąbie !

Gość N powinien cię wyrzucić
z lekcji,nie kokietuj dzieweczko nie tolerowałabym takich wyuzdanych uczennic i faktycznie często zaglądaj do słowniczka ort.,więcej czytaj

Gość Omo Momom
Czepiacie się tej bluzki i tego dekolTu [tak, tak jestem głąbem, bo źle napisałam wcześniej wyraz :)]. Wtedy było bardzo ciepło i miałam na sobie zwykłą bluzkę na ramiączkach. To nie był dekolt do pępka, ani odkrywający całe piersi; ot, może zaczynał się lekko nad nimi. Nikogo nie kokietuję. Twierdzisz, że jestem wyuzdana, chociaż mnie nie znasz. Otóż nie jestem wyuzdana; w zasadzie wcale się nie odzywam, do nikogo nie pyskuję, przeważnie siedzę zupełnie cicho. Wiesz, jestem jedną z niewielu osób, które do tego nauczyciela nie pyskują i nie kłócą się z nim. I w zasadzie wyróżniam się tylko tym, że jako jedyna noszę podkoszulki z zespołami metalowymi i chodzę w glanach. Akurat wtedy było bardzo ciepło i miałam tą felerną, czarną bluzkę na ramiączkach... I w zasadzie to dziwię się, dlaczego on akurat mnie tak traktuje, skoro niedaleko siedzą laski w miniówach i bardzo wydekoltowane.