Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaszii

Boczki

Polecane posty

Gość kaszii

Hej mam duzy problem a mianowicie chodzi o to ze chcialabym bardzo schudnac z boczkow ogolnie jestem bardzo szczupla waze 54 kg i mam 164cm wzrostu. Jezeli chodzi o jakies diety to niestety w moim przypadku to nie dziala. Macie moze jakiej domowe sposoby na te okropne boczki? :/

Gość jupi jupi jaj
niestety - tylko odsysanie

Gość kaszii
No chyba slabo, bez przesady :p

Gość jupi jupi jaj
co słabo? nie ma innego sposobu

Gość grrrrrrrrrryyy
podobno hula hop działa, ale trzeba regularnie ćwiczyć ok 40 min dziennie każdego dnia

Gość kaszii
A cwiczenia? Chyba sa jakies. Bo ja tylko potrzebuje z tej partii ciala schudnac bo reszta jest bd dobra.

Gość grrrrrrrrrryyy
no właśnie hula hop specjalnie na boczki i płaski brzuch

Gość pfffff.....
Nie da sie schudnac tylko z jednej czesci ciala, nie naruszajac innych partii... Tluszcz pierw rozklada sie na brzuchu, potem idzie dalej. Zanim tluszczyk bedzie schodzil z brzusia, musi zejsc z innych partii, juz logiczniej sie nie da. Chcesz zbic boki? 3l+ wody i bieganie. Nie trac czasu na rowerek, tu trzeba calym soba.

Gość kaszii
A jak myslisz w 2 miesiace mozna duzo schudnac na boczkach regularnie cwiczac na hula hop?

Gość kaszii
Wlasnie ja nie lubie biegac :/ bo mam jeszcze jeden problem tzn duzee piersi i bardzo ciezko mi sie biega dlatego to odpada.

Gość pfffff.....
zabawa z hulahopem to nie trening... to tylko krecenie i "klepanie". Jeszcze nie slyszalem zeby masaże zbijaly tkanke tluszczowa, to bujdy do naciagania. Jesli sie wstydzisz, i piersi przeszkadzaja, to poszukaj w internecie domowych aerobow ogolnorozwojowych. To ma byc porzadne 40 minut aerobow, zeby sie przyslowiolo pot po dupie lał. Przy aerobach nie bedzeisz miala "mułów", ani muskulatury, nie boj sie, tylko ladnie nakreslisz nogi, rece, po to sa aeroby. Tego typu "meczarnie" nie musisz robic codziennie, wystarczy nawet co 3 dzien. Chodzi o to, zeby organizm obudzic i przyspieszyc metabolizm. Duzo wody i zero cukierkow ;) Slodycze odstaw, po tygodniu dalej bedziesz je lubic, ale odzwyczaisz sie i nie bedzeisz ich jesc za duzo, bo beda po prostu za slodkie. Lekkostrawne papu, i pamietaj, jedz. Nie wolno ci przestac jesc, bo metabolizm zatrzymasz. Moja mama zawsze na "odchudzanie" wyciaga stara kasete cwiczen z Cindy Crawford, wymorduje nia porzadnie, ale przy duzej ilosci wody i porzadnym jedzeniu wszystko jest mozliwe, nie trzeba sie katowac i samopoczucie jest lepsze :)

Gość kaszii
Dzieki poszukam jakis cwiczen..a poza tym to nie jem za duzo slodyczy wiec z odstawieniem ich nie bedzie duzego problemu. Moze mi to cos pomoze bo wygladam okropnie :/