Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suzzanna

rozstanie

Polecane posty

Gość suzzanna

Dziś wyprowadzam się od Faceta... Może od początku... potraktowała go jak plasterek na ranę, po mojej wielkiej życiowej miłości wskoczyłam z nim w związek po niecałym miesiącu rozstania z moim ukochanym zmieniłam miejsce zamieszkania, otoczenie, znajomych, uciekłam, dałam sobie 4 lata. Tylko że, tamta miłość nie przeszła czas leci lata mijają a ja nadal wszędzie go widzę w myślach, w snach, nic nie pomaga próbowałam wszystkiego .... Od dziś zaczynam życie singielki i już nigdy z nikim się nie zwiąże po prostu nie ma dla mnie atrakcyjnych mężczyzn ... Skazana na samotność? Czy ktoś ma podobnie jak ja?

moim zdaniem za szybko weszłaś w nowy związek. trzeba było dać sobie więcej czasu, bo po rozstaniu trzeba przezyć żałobę tak jak po czyjejś śmierci. ty tego nie przeżyłaś i teraz masz efekty

Gość rrtrttttyty
ja nie wierze w tą twoją milosc... tak kochala ale po innym kutasie skakala? ja bym nie mogla byc z kims kogo nie kocham.

Gość eryka;;
ja mam tak samo. ponad rok temu straciłam chłopaka przez własną glupotę i koleżanki, od tamtej pory nie jestem w stanie się z nikim związać...ba...sama myśl o byciu z kimś innych tak mnie napawa lękiem i wstrętem, że masakra....chyba bedę stara panna