Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulka21

dlaczego nie rosna mi włosy

Polecane posty

dlaczego nie rosna mi wlosy?niby widac po mc odrost pol cm ale po dlugosci wlosow tego nie widac ,co stosowac by szybciej rosly

Gość uyerbpx
NO PRZECIEŻ ODROST TO WYPŁUKANIE FARBY , BO PRZY SKÓRZE NAJBARDZIEJ TRZESZ JE PODCZAS MYCIA ! włosy mogą nie rosnąć bo możesz mieć chorą skórę głowy/cebulki i to jest sprawa do skonsultowania z dermatologiem, moga rosnac ale się łamać, odstaw prostownice, suszarke i farby na miesiąc, wcieraj we włosy jakieś wcierki , oleje i odzywki i wtedy podejmij kroki jesli nic sie nie zmieni.

Gość nfdkbbkdfb
bierz drożdże ze skrzypem i stosuj henna wax treatment... jak po miesiącu nie będzie dalej efektu do dermatologa. no i dobrze by było odstawić farby, suszarkę i prostownicę jak ci powyżej radzą.

wlasnie o to chodzi ze ja maluje raz na 3mc bo nie ma powodu czescij skoro po mc jest pol cm odrostu ,wlosow w ogole nie prostuje od dawna i nie susze a myje codziennie ,zauwazylam ze to sie zrobilo od wizyty u fryzjera jak mnie scinala i ukladala wlosy na wesele i czyms spryskala i od tamtej pory mi w ogole nie rosna a kiedys rosly jak szalone

Gość ja damą, a ty rycerzem
Możesz mieć zniszczone włosy i wykruszają Ci się i dlatego nie widać ich wzrostu.