Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość desperatka jhbergi

czy jestem w ciazy

Polecane posty

Gość desperatka jhbergi

hej mam taki problem wyjechalam do anglii ostatni normalny okres mialam w pl ok.15 marca okres mam co ok.21dni przyjechalam do angli 4 kwietnia wyjechalam do anglii 11 kwietnia dostalam dziwne spoznione plamienie przez 3 dni jednego dnia lecialo troche mocniej mialo kolor czarny wiec troche sie zmartwilam dzis 27 04 pleciala tylko plamka krwi i na tym koniec .. co to moze oznaczac ? spalam z chlopakiem bez zabezpieczenia

Gość msmndcsndcmns
zrób test

Gość jhygbjhgb
kobieto skad inne osoby maja wiedziec czy jestes w ciazy? mamy rozlozyc karty tarot i zobaczyc? plamienia i krwawienia moga wystepowac z 1000 powodow. zrob test a jak bedzie ujemny to idz do lekarza.....proste

Gość desperatka jhbergi
boze chyba logiczne ze gdybym mogla isc w innym kraju do lekarza bez ubezpieczenia to bym poszla ... a nie mam narazie tak kasy.... a test chce zrobic po 1 maja ... zapytalam grzecznie a tu jakies burki lewa noga wstajecie ?

Gość no coś w sobie ma
moja szklana kula pokazuje, że mózgojad w Twojej głowie od jakiegos czasu strasznie głoduje bo już wszystko zjadł

Gość jhygbjhgb
ok to moge zrozumiec ale jak cie to martwi to kup test. kupisz byle gdzie i bedziesz wiedziala a jezeli jest jeszcze za wczesnie od ostatniego okresu to zrob drugi za kilka dni. tak na marginesie to odwazna jestes ze jedziesz bez ubezp. do innego kraju. ja kiedys pojechalam do niemiec ale z ubezp. tam dostalam raz okropnych boli brzucha i byl jak balon. nie moglam sie ruszyc. znajoma zawiozla mnie do lekarza . okazalo sie ze mialam na jajniku ogromna cyste ktora musiala byc usunieta natychmiast bo byla ktorko przed peknieciem. miala wielkosc pomaranczy a ja nie mialam wczesniej zadnych objawow ani boli . kompletenie nic. dopeiro w ten dzien sie wszystko zaczelo. odrazu pojechalam do szpitala i mi ja usuneli. na szczescie ubezp. zaplacilo . wtedy byly jeszcze marki a nie euro i bylo to jakos 1000 marek za ten zabieg. nigdy nie jade bez ubezp.

Gość desperatka jhbergi
po prostu myslalam ze ktos moze mi cos na ten temat napisac i tyle... jaki w tym problem chyba od tego jest forum tak ? po co te docinki ...

Gość no coś w sobie ma
wiesz po co te docinki? a po to, że takich tematów jest tu kilka razy dziennie i po prostu mamy ich już dosyć. Ty nie wiesz czy jesteś w ciąży a my mamy to wiedzieć? nie jestes,my wrózkami a gdybac sobie każdy może, ale co Ci da gdybanie? Trzeba zrobic sobie test a nie pytac sie na forum o cos czego wiedzieć nie możemy

Gość jhygbjhgb
kiedy odbywalas stosunek? jezeli minelo wiecej niz 14 dni to mozesz srobowac zrobic test. trzeba ale pomyslec ze plemniki moga przezyc w dobrych warunkach kilka dni i czekac do owualcji. jezeli nie uplynelo dosc duzo czasu to nie pozostaje ci nic innego niz czekanie te kilka dni a potem smigiem robic test. najlepiej z moczu porannego. mam nadzieje ze juz ci lepiej. aha zaburzenia cyklu mozesz tez miec przez zmiane klimatu. nikt ci nie odpowie na twoje pytanie . musisz poczekac, zrobic test a potem myslec dalej w zaleznosci od wyniku

Gość desperatka jhbergi
oki dzieki

Gość desperatka jhbergi
chcialam sie poprostu zapytac czy moze ktoras z was miala podobne obiawy

Gość PROSZE O ODPOWIEDŹ!!!
mi okres spóźnił sie 10 dni!!! wczoraj dostałam bardzo skape ciemnobrazowe troche czarne plamienie, dzisiaj już prawie nic, mała plamka Brzuch pobolewa mnie od 2 tygodni (ciągle wydawało mi sie że zaraz okres) Zwykle okres mam bardzo obfity i bolesny. Więc nie moge nazwać tego okresem. czy może to być ciąża?? Nie każe wam wywróżyć tylko czy to możliwe ze to obiawy ciąży???????????

Up

Gość wziernikiem sprawdzę
Tak ciąża.

Gość wziernikiem sprawdzę
7 tydzień. Polecam brać witaminy,od dziś mało stresów,nie przemęczać się, i pchać się wszędzie gdzie masz pierwszeństwo. Gratulacje to chłopiec.

jutro zrobie test ale interesuje mnie czy w ciąży może pojawic sie takie plamienie???

mi okres spóźnił sie 10 dni!!! wczoraj dostałam bardzo skape ciemnobrazowe troche czarne plamienie, dzisiaj już prawie nic, mała plamka Brzuch pobolewa mnie od 2 tygodni (ciągle wydawało mi sie że zaraz okres) Zwykle okres mam bardzo obfity i bolesny. Więc nie moge nazwać tego okresem. czy może to być ciąża?? Nie każe wam wywróżyć tylko czy to możliwe ze to obiawy ciąży???????????

Gość donbugajesko
ale wy jestescie popierdoleni wszyscy, ludzie sie pytaja o normalne rzeczy bo sie sresuja a wy jeszcze dopierdalacie biedne dziewczyny jak nie macie co robic gimbusy to sobie kurwa wezcie kij i kupe bijcie a nie na forum siedzicie i pierdoly piszecie

racja, dokładnie tak jest... test zrobie jutro ale strasznie sie stresuje :( myslałam ze ktos normalnie odpisze...

Gość asdfghjklqweuiool
TAK, to może być ciąża...jak i tysiąc innych powodów...

Gość nb khb;kuhg;
khjh