Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23423432432

Perfekcyjna pani domu- jak mnie wkrewia ten program...

Polecane posty

Gość 23423432432

Widziałam moze ze 3 odcinki.... nie wiem czy to przypadek, ale w kazdym z nich kobiety były samotne, albo opuszczone przez faceta, albo facet na emigracji... Czy tak jest w kazdym odcinku? Program lansuje szkodliwe stereotypy typu ze sprzątanie ma nalezec do kobiet... Chyba dlatego te wszystkie "panie domu: sa samotne, bo juz mega kretyńsko wyglądałoby, jakby Prowadząca szł;a do domu i ganiła babkę że widzi brud, a facet w tym czasie wypoczywa przy tv.... boże, jaki chory program

Gość taka jest polska
rzeczywistość. poza tym to jest ustawione - kto normalny zapraszałby tv w taki syf:D

Gość Jak myślicie?
prowadząca też jest samotna, tzn. w trakcie rozwodu.

Gość tenMax
nie wiem o co biega, ponieważ nie oglądam TV , telewizor wyrzuciłem do śmietnika celem utylizacji ale perfekcyjna pani domu to fantastyczna nazwa programu dla kobiet, które nie robią NIC , została żoną i leży oraz pięknieje nie robiąc NIC

Gość 23423432432
w syf?? gdzie tam jest syf? chyba zartujesz... własnie odwrtonie, jakis mały kawałek kurzu i wielki dramat... buachacha ten beznadziejny program jest wzrorowany na brytyjskim "How clean is your house", tam są dopiero domy, niesprzątane od lat: http://www.youtube.com/watch?v=FCpzP7nxsxs

Gość Jak myślicie?
też widziałam dwa odcinki. Mieszkania eleganckie, ładnie urządzone, nowe. Tylko narozrzucane różnych szpargałów, że niby taki bałagan.

Gość Jak myślicie?
nie no ten angielski to gruba przesada. Gorzej jak na śmietniku. Gdzie są szczury???

Gość 23423432432
ja miałam wrazenie, że to wszystko było upozorowane, tzn ten bałagan, i mieszkania za eleganckie, dokładnie, ale chała.. juz lepiej by nazwali inaczej ten progam, i uczyli mieszkańców domu, tzn wszystkich, jak dbac, faceci w Polsce w szczególnosci są beznadziejni... inna sprawa, że wbijanie do głów, ze pyłek na podłodze powinien wywoływac atak histerii i wyrzuty sumienia to dla mnie... nawet nie ma co komentowac

Gość 23423432432
no własnie ten angielski jest ciekawy bardzo, prowadzące sympatyczne, a nie ta sztywna dziwa o głosie jakby chlała co dzien i paliła, umalowana jak lala, a poza tym zero