Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elrrrriiee

Widziałam dziś w markecie pare która kupowała kondomy. Zazdroszcze im

Polecane posty

Gość elrrrriiee

Facet przed 30stką i mloda dziewczyna w moim wieku, w kolejce do kasy nawet się lizali, on ją obmacywał jak nienormalny, mlaskali :/ Kasjerka dziwnie sie na nich patrzyla i inni ludzie takze. Kupili 2 paczki kondomow durexów i zgrzewke piwa ,wsiadli do auta, jakies Audi, a ja wkurwiona poszlam do domu. Pojechali pewnie gdzies do lasu i teraz się parzą z 5 raz :/

Gość elrrrriiee
Jestem gruba i brzydka, moglabym umowic sie na seks ale kto by mnie chcial ?

Gość dora09
ja nie rozumiem jak ktos mowi:gruba i brzydka.co to znaczy?

Gość spoko, spoko
to mogło być małżeństwo, po co mieliby pie(rd)olić sie w lesie? ale z kolei chamy jak lizali sie w sklepie..

Gość elrrrriiee
Po prostu jestem niska, mam krótkie nogi jak balerony, podwojne podgardle, blada jak prosiak bo sie w ogole nie opalam. Probuje schudnac ale wolno idzie :/ Brzydka ...twarz duzy ,kartoflany to moj kompleks i tlusta cera ,tradzik z ktorym walcze.

Gość elrrrriiee
spoko, spoko - raczej nie... on mial ok 30 lat, ona duzo młodsza kolo 20stki, wylansowani strasznie, on przystojny a ona bardzo ladna, ''paniusia'' z wielkiego miasta :/

Gość piszesz tak jakbyś miała
piszesz tak jakbyś miała kompleksy nie tylko z powodu otyłości niskiego wzrostu .. ale też kompleksy pochodzeniowe że pochodzisz ze wsi a ktoś z miasta to zaraz nie wiadomo co ???? ja mieszkam w mieście od urodzenia i wcale nie uważam żeby to był jakiś zaszczyt A TY popracuj nad dietą , poćwicz trochę , makijaż i będzie ok :) trochę wiary w siebie to początek zmian w Twoim życiu :)