Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sushi17

czy moge byc w ciazy?zalamana...

Polecane posty

Gość sushi17

Hej. Od mojego ostatniego stosunku z facetem minelo juz kilka tygodni, i od tamtej pory jakos dziwnie sie czuje. Mam duzy apetyt, musze czesto chodzic siku no, mam lekko brazowy mocz i nie mialam jeszcze okresu...Objawy sa jednoznaczne? Boje sie kupic test dlatego chcialam sie jeszcze upewnic...Prosze powiedzcie ze to nie musi byc ciaza bo ja nie planowalam tego i nie wiem co teraz... A jesli to prawda to co mam powiedziec temu facetowi?

Gość psyttt32
ty masz 17 lat???? idź natychmiast po test ....

Gość sushi17
Tak, mam 17 lat ale za kilka miesiecy 18... Boje sie tego testu, co ja powiem mamie, rodzicom? Oni mnie chyba wyrzuca a tamten facet to nic powaznego i chyba zostalabym sama albo skonczyla w domu samotnej i to bez szkoly...to sie tak nie moze skonczyc......

Gość Retorykag
Ile tygodni minęło od stosunku?

Gość Teria13
Nie chcę Cię obrażać, ale było myśleć przed faktem. Po co się kochać z kimś z kim nie chcesz spędzić przyszłości..

Gość sushi17
Minely Dokladnie cztery tygodnie...ehh ale co to ma do rzeczy?

Gość jajca jak berety :P
dzieciaku czesto to siku sie chodzi jak sie jest w 7-9 miesiacu ciazy,wiem bo bylam 2 razy w ciazy.Poczatki ciazy to powiększone piersi i takie twarde az bolące,czesto mdlosci i czasami boli brzuch.Apetyt na poczatku ciazy hmm raczej nudnosci.Oj dzieci dzieci biora sie za sex a pozniej brazowy mocz widza :D:D co jest paranoja brazowy mocz swiadczy o chorobie zapaleniu pecherza najczesciej a nie o ciazy :D

Gość Teria13
i nie bój się kupić testu, jak się wstydzisz idź do apteki w drugim końcu miasta :)

Gość Teria13
No teraz się boisz, że sama zostaniesz i boisz się jak powiedzieć rodzicom więc chyba ma do rzeczy :P

Gość lidia lidia
kup najpier test a potem sie bendziesz martwic anie przed czasem i jezeli nawet bedzie pozytywny to mysl pozytywnie niemartw sie porozmawiasz z rodzicami i napewno sie wszystko ulorzy

Gość Retorykag
Cztery tygodnie tak, a czy znasz dokładna datę rozpoczecia ostatniej ostatniej miesiączki? I datę kiedy uprawialas sex?

Gość Retorykag
Dziewczyna już spała z tym chłopakiem więc przestańcie ja umoralniac, to sie już stało jesli ńie jest w ciąży ten strach będzie dla niej napewno największa nauczka

Gość Teria13
I nie oceniam Cię, kiedyś sama byłam w podobnej sytuacji, tylko nie bałam się, że sama zostanę, bez faceta

Gość Teria13
'test bobo' możesz już kupić od 11zł do 15zł jakoś tak, zrób i nie zamartwiaj się :)

Gość sushi17
Okej, czyli jednak tem test bedzie konieczny.... Moze i bylam glupia no ale chyba wiecie ze w takich sytuacjach nie mysli sie o ewentualnych skutkach... Wlasnie mdlosci tez mnie dopadaja jak cos zjem i musialam potem wymuszac wymioty. Przedtem mialam nieregularny okres a ostatni jakos w lutym i to bardzo skapy...

Gość Teria13
Podejrzewasz ciążę i to może być powodem że widzisz u siebie takie przesłanki z paniki. Stres, jakaś choroba układu moczowo-płciowego, czy coś innego może o=powodować opóźnienie. Wcześniejsze miesiączki miałaś regularne?

Gość Retorykag
Jesli okres masz nieregularnych to nie da ze odpowiedzieć musisz kupić test

Gość Teria13
Miewałam tak, że czasami co drugi miesiąc miałam miesiączkę od zaczęcia współżycia, nie wiem co to miało znaczyć :( może masz to samo :D

Gość sushi17
Dzieki za pocieszenie, na prawde uspokoilam sie troszke ale jesli by sie to sprawdzilo to nie wiem co bym zrobila... Jutro z rana lece po test...eh, trzymajcie kciuki....

Gość Teria13
Ale proszę Cię, następnym razem kochaj się z facetem z miłości :(

Gość ciążaaaa
Taak, jestem u Ciebie, witaj kochana mamusiuuuu :D