Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mąż32

Postanowiłem spełnić seksualną fantazję mojej kobiety.

Polecane posty

Gość Mąż32
ale później musiałabyś go pocałować w główkę, bo to mąż:)

Gość Mąż32
wiem, że moja żona nie nosi przy sobie niczego ciężkiego i niebezpiecznego. Poza tym jestem silnym facetem i nie będę miał żadnym problemów z obezwładnieniem jej.

Gość Mąż32
fajnie, że nam zainstalowali internet w celi:)

Gość Mąż32
Podszywie jeszcze raz coś napiszesz pod moim nickiem a obiecuje ci, że cię odnajdę i inaczej pogadamy i uwierz, że mam możliwości dowiedzieć się o twoim ip a dalej to już z górki. pilnuj się!

Gość to Ty się pilnuj kryminalisto
groźby, zapowiedź gwałtu:O ja pierdolę, przez takich jak Ty kafe jest taką chujnią:(

Gość Mąż32
opanuj się ja nikomu nie grożę. A zgwałcę tylko moją żonę, która tego chce. Zresztą zrobię mały wywiad z nią i wypytam się czy nadal chce. Spokojnie, nikomu krzywdy nie zrobię.

Gość viki022
Jest różnica miedzy fantazjowaniem o gwałcie, gdzie w rolę sprawcy wciela sie mój facet, a rzeczywistym gwałtem, którego miałby dokonac obcy. Nawet jakby pozniej okazało się,że to mój chłopak, to nie chciałabym czegos takiego przeżyć.

grozisz podszywowi, gnido, pseudo-faceciku;) sram na Cię:D oby współwięźniowie spełnili na Tobie "fantazję". najlepiej niech mają kominiarki, wtedy będziesz miał niespodziankę, hihi;)

Gość Mąż32
Ja mu nie groziłem tylko przywołałem do porządku. Nikt mnie w więzieniu nie zamknie, bo niby za co? Za uprawianie seksu ze swoją żoną? Za realizowanie fantazji?

to były groźby karalne, chujku, a zamkną Cię jak Twoja żonka stwierdzi, że to jednak nie było to:D

Gość Mąż32
Moja żona mnie kocha i ja ją też i nawet jakby stwierdziła, że nie podobało jej się, to na pewno nie doniosłaby na mnie na policję. Poza tym co się tak rzucasz? Pewnie zazdrościsz mojej żonie, że ona przeżyje coś, na co ty nie masz szans.

zresztą idź już stąd, już bardziej żałosny być nie możesz:O pochwal się kolegom z gimbazy, że założyłeś prowokację o gwałcie na kobiecym forum (kolejną)

Gość Mąż32
Idę do żony, bo mam ochotę na seks. Tobie też polecam. Opowiem niedługo wam jak poszło. Do usłyszenia.

szans na gwałt a to dobre:D nie jestem pierdolnięta jak ta idiotka, co z Tobą jest. szanuję się;) i znowu kolejny raz piszesz, że mężowi trzeba wszystko wybaczyć, Boże, co za zjeb.

Gość znienawidziłabym cie za takie
coś, do tego totalna utrata zaufania EOT

Gość Mąż32
Wczoraj w nocy gadałem z żoną i powiedziała, że nadal ma takie fantazje. Teraz już wiem, że zrobię jej tę niespodziankę.

Gość gość
Czasami lubię sobie poflirtować z dziewczynami przez telefon na stronie http://sextelefon.twojweekend.com , wczesniej nawet nie sądziłem że rozmowa przez telefon z napaloną dziewczyną może być tak ekscytująca.