Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem o co w tym chodzi

Jak sprawdzić czy telewizor ma wbudowany tuner?

Polecane posty

Tzn. czy będzie odbierał bez dekodera i anteny?

Ma znaczek HD i DVB

Gość Azazel Pazuzu
otworzyć instrukcję obsługi 🖐️

Gość uwielbiam masaże i przytulanie
wpisać nazwę i symbol jaki ma w google i sprawdzić opis techniczny, ew wziąć instrukcję obsługi i zobaczyć, przecież tam powinno być.

Nie wiem gdzie instrukcję posiałam, bo telewizor ma już 5 lat

Dane techniczne : * Telewizor LCD 42 M 61 NH 21 Thomson * Przekątna ekranu 42 * Format obrazu 16:9 * Rozdzielczość 1366x768 pikseli * Przetwarzanie kolorów 8 bit * Kąt widzenia 178 st. * Czas reakcji 6 ms * Jasność 500 cd/m2 * Kontrast 1000:1 * Kontrast dynamiczny 5000:1 * Częstotliwość skanowania - 50Hz progresywna * Cyfrowy filtr grzebieniowy 3D Y/C * Automatyczna redukcja zakłóceń * Kontrola formatu * Typ Zoom: 16/9 format, Ciemna, 4/3 * Automatyczne dostrojenie obrazu - Tryb PC * Ustawienia obrazu: Standard / film/ studio / sport / własne / gry komputerowe / video kamera * Hi Pix2 jest to opracowany przez Thomson system przetwarzania sygnału (obrazu i dźwięku), stosowany w standardzie telewizji HD dla uzyskania optymalnej jakości obrazu: efektem większej liczby pikseli jest bardziej szczegółowy obraz o dwukrotnie większej liczbie kolorów * Układ eliminacji zakłóceń * Dźwięk Stereo Nicam * Moc wyjściowa RMS 2x 8 W * Wbudowane głośniki * Cyfrowa poprawa dźwięku DPS * Regulacja: Głośność, wysokie, niskie, balans, cisza * Ustawienia dźwięku: Normalny, własny, rock, pop, live, dance, techno, classic, soft * Efekt dźwięku otaczającego Virtual Dolby Surround * BBE Viva * Korektor graficzny * Standard BG / DK / I / LL * System PAL / SECAM / NTSC (AV) * Zgodność HD - 720p, 1080i 50/60, 1080p 25/30, 480i/p, 576i/p * Odtwarzanie wideo - Pal 60Hz (AV) * Odtwarzanie wideo (NTSC) - NTSC 3.58 / 4.43 (AV) * Ilość programów: 99 + 3AV * Tuner cyfrowy * Zgodność PC do 1366x768 60Hz * Menu ekranowe Navilight * OSD w języku polskim * Teletext - 10 stron * Automatyczne uśpienie * Ochrona przed dziećmi * Antena analogowa i cyfrowa * Scart 1 CVBS / RGB * Scart 2 CVBS / S-VIDEO * CINCH video wejście * Komponent video wejscie * Komponent Audio wejście dzielone z VGA * HDMI 2 * DVI-HDCP dzielone z HDMI * Audio wejście dla DVI - HDCP dzielone z VGA * Wyjście słuchawkowe * DVBC - I interfejs * Zasilanie 110V-220V * Zużycie energii: praca - 220W, czuwanie - 1W * Wymiary z podstawą WxSxG: 76,3x105,9x27 cm * Wymiary bez podstaw WxSxG: 71,2x105,9x12,2 cm * Waga 27,2 kg * Czarny, wysoki połysk * Gwarancja typu door-to-door

Wychodzi na to,że chyba nie potrzebuję dekodera osobno, ale za cholerę nie chce bez niego działać

Nie ma tu jakiegoś speca, który by coś doradził?

Gość prawdaż
no i niby gdzie to masz napisane, że jest dekoder? ja nie widzę takiego wpisu

Gość prawdaż
aaa sorry, tuner cyfrowy, jest

ale to antena ma być podłączona? bo niby też jest wmontowana w Google nic nie mogę znaleźć, wszystko co jest to z 2008 roku