Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjhjkjhhjjk

Moja dziewczyna spi po 20 godzin

Polecane posty

Gość kjhjkjhhjjk

Juz mnie szlak trafia.Badala sie , bierze jakies tabletki. Ja to wszystko rozumiem , ale jestesmy niby razem z kims , a tak naprawde jestem sam....

Gość 2ws33s
moja przed ślubem też tak spała a teraz mówi oficjalnie : bzykania nie będzie...

Gość kjhjkjhhjjk
jestesmy niby razem*

Gość viki022
Co jej wyszło w badaniach? ja jak miałam problemy z cukrem to ciągle byłam senna.

Gość kjhjkjhhjjk
Wysoki puls.Bierze jakies leki , byla u kardiologa we Wroclawiu , ale nie wiem czy oni sami wiedza co jest grane.

Gość o tej debilizm
a psychika ? może nie radzi sobie i stąd ucieczka w świat snu , organizm sam produkuje melantoline , gdy dostaje sygnał od mózgu ,a mózg od psyche

Gość kjhjkjhhjjk
Zapewniam , ze z jej psychika wszystko ok.Jestesmy razem i jest szczesliwa (widze to po niej , sama mi to mowi( ale jest takim spiochem strasznym.Ma 18 lat , ja rozumiem hormony itp , ale po 20 godzin spac albo i wiecej to nie jest normalne chyba.

Jajestem w jej wieku i tez uwielbiam spac :( I od zawsze 10h to minimum, chociaz zdarzało sie ze i po 3h spałam przez kilka tygodni, ale potem musialam nadrabiac :/ W tamtym roku miałam tak ze potrafilam prawie całą dobe przespac. Moze ona ma jakies problemy o których Ci nie mówi, albo toksyny? Odzywia sie zdrowo?

Gość kjhjkjhhjjk
Czesto zasypia do szkoly , ale jak ma wolne potem to spi na maxa.Nie ma problemow , jestem tego pewien.Po prostu sie to zaczelo jakis czas temu , ja mam nadzieje , ze to tylko przjsciowe , przez dorastanie albo hormony.czuje , ze przez to zaczyna sie psuc miedzy nami tzn, ja czuje sie strasznie samotny.

Gość kjhjkjhhjjk
Je normalnie jak kazdy z nas.Nie faszeruje sie fast foodami , ale bardzo lubi lakocie ;) Ale to chyba wiekszosc nastolatek.

No to ja miałam tak samo. Wiesz, może to przesilenie, i jak wyjdzie słońce to nabierze energii. Rozumiem Cie bo jak jeszcze mialam chłopaka to też sie wkurzał:p

Gość kjhjkjhhjjk
Przesilenie raczej nie :P , to trwa juz ladnych kilka miesiecy o ile nie okolo roku. No to rozumiesz mnie doskonale ;)

Gość rgtwtgwgwefg
może drożdżyca, te łakocie by pasowały

Gość kjhjkjhhjjk
Sorry , ale moja dziewczyna jest bardzo zadbana i regularnie odwiedza wszelkiego rodzaju lekarzy. Takze grzyba na bank nie ma :P

Gość rgtwtgwgwefg
:-D sorry ale to nie ma związku z dbaniem o siebie, a drożdżycę bardzo trudno wykryć w Polsce szczególnie . troszkę się doedukuj bo grzyby ma w przewodzie pokarmowym KAŻDY, ale u niektórych przy sprzyjających warunkach ich ilość może się niebezpiecznie powiększyć i wtedy jest problem

Gość Hania wwwww
niech zbada poziom cukru. Możliwe że choruje na cukrzyce

Gość Kwiatuszekk majowy
a ty ile masz lat? piszesz o niej jak o dziecku? pewnie jestes duzo starszy?mieszkasz znia bo piszesz jakbys z nia mieszkał?(a jak z nią mieszkasz to mloda ma dom na glowie) no wiesz to nastolatka jeszcze sie rozwija, dojrzewa a do tego szkoła, stres a ty pewnie jakis nie wyżyty jestes cigle chcesz ja bzykac no mloda nie daje rady ze wszystkim to jeszcze nastolatka

Gość Kwiatuszekk majowy
powina cie zostawic bo jakis dziwny jestes, a rabila badania na cukier? i moga to byc grzyby w organizmie, poczytaj sobie w necie jakie sa objawy a moze ona bierze tabsy anty?pewnie tak, po nich tez mozna spac

Gość stylish29
duza ilosc snu powoduje ze chcemy spac jeszcze wiecej. ja np spiac 7 godzin na dobe jestem wyspana a jesli spie 10godzin to potem czuje sie senna i znowu spie. moze niech sprobuje sie przemoc i nastawiac budzic po np 7godzinach i po tym czasie wstac a nie wylaczyc budzik i spac dalej. jesli nie jest chora to to co pisze pomoze.

Gość kjhjkjhhjjk
Kwiatuszek majowy - moze Tobie chodzi o rzniecie tylko.Mi chodzi ogolnie o to ze malo spedzamy czasu .Po drugie mieszka z rodzicami i nie ma calego domu na glowie , a ja mam 19 lat :o 🖐️

Gość to może i ja się dołącze
moze tarczyca

Gość typencjusz
Może nie żyje... :p

Gość gość
Za mocno ją bzykasz i to dlatego